Caricatura companiei

Cauți o caricatură pentru toți angajații companiei? Artiștii noștri talentați vor surprinde esența culturii, a umorului și a personalității mărcii dvs., subliniind în același timp trăsăturile și personalitatea unică ale fiecărui membru al echipei. Fie pentru un site web al companiei, un eveniment de teambuilding sau materiale promoționale, caricaturile noastre personalizate ale companiei sunt o modalitate distractivă și memorabilă de a vă prezenta marca și spiritul de echipă. Puteți partaja opera de artă personalizată clienților, partenerilor și angajaților cu printuri și fișiere digitale de înaltă calitate. Comanda acum și aduce-ți echipa la viață cu caricaturile noastre personalizate de companie! Caricatura artistică va fi trimisă ca fișier JPG pentru a fi imprimată pe e-mail. Opțiuni de livrare suplimentare contra cost: Caricatură imprimată pe pânză sau poster, tricou sau cană. Livrarea în toată lumea este posibilă.

ID: 122
Caricatura companiei
Caricatura companiei
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura companiei" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura companiei" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura companiei" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatura companiei

Comanda online Caricatura companiei

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

O caricatură de companie - o modalitate de a consolida legătura echipei tale

Sărbătorind caracteristicile unice ale fiecărui individ, veți stimula un sentiment de incluziune și apreciere unul pentru celălalt. Este modalitatea perfectă de a arăta echipei tale că le prețuiești contribuțiile și le recunoști punctele forte. Artiștii noștri lucrează cu tine pentru a crea caricaturile perfecte care reflectă cultura și valorile companiei tale. Putem include elemente cum ar fi siglele companiei, uniformele și echipamentele de birou pentru a crea o caricatură coerentă și personalizată care surprinde cu adevărat spiritul echipei tale. Fie că sunteți în căutarea unei caricaturi de grup pe care să o expuneți în biroul dvs. sau caricaturi individuale pentru a oferi cadou, putem crea un pachet care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Un cadou grozav pentru angajați și un mod creativ de a vă prezenta echipa

Ele pot fi folosite pentru rețelele de socializare și conținutul site-ului web sau chiar în prezentările companiei. Acestea adaugă un sentiment de distracție și creativitate afacerii dvs. și demonstrează clienților și clienților că prețuiți echipa și contribuțiile lor unice. La Photolamus, ne mândrim cu lucrările noastre de artă de înaltă calitate și cu serviciile excepționale pentru clienți. Artiștii noștri sunt pricepuți în meșteșugul lor și dedicați creării unui produs pe care dumneavoastră și echipa dumneavoastră îl veți iubi. Cu procesul nostru simplu de comandă și timpul de răspuns rapid, puteți avea caricaturile companiei dvs. în cel mai scurt timp.

Mod distractiv de a-ți sărbători echipa

Dacă sunteți în căutarea unui mod distractiv și unic de a vă celebra echipa și de a vă prezenta valorile afacerii, nu căutați mai departe decât Caricaturile companiei Photolamus. Ele reprezintă un cadou grozav pentru angajați, demonstrează incluziunea companiei dvs. și oferă o modalitate creativă de a vă prezenta echipa. Contactați-ne astăzi pentru a începe să vă creați caricaturile personalizate!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15282

LA réalisation est très sympa et on reconnait aisément les personnages. Je pense que cette surprise fera plaisir.


Photolamus client reviews ID: 15071

We LOVE the drawing! Thank you!!!! Is it possible to take the sunglasses off the one person "Hunter" and the person "Mike" (third from right) is it possible to move his chin a bit back and down? I didn't realize that his picture was like that. Also, it is possible at an upcharge to get a color version of these too? Or is it possible to have the logo in color with all of us black and white? THANKS A MILLION!!!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!