Caricatura conferintei

Ești în căutarea unui cadou special pentru vorbitorul principal la evenimentul tău? Vom folosi fotografiile, cerințele și ideile dvs. pentru a realiza o caricatură frumoasă a conferinței. Caricatura vorbitorului poate avea elemente suplimentare, cum ar fi un microfon sau elemente de recuzită pentru podcast. Această caricatură personalizată ar fi un cadou minunat pentru orice ocazie de conferință și poate fi folosită ca etichete de nume sau conținut promoțional pentru evenimentul tău pe rețelele sociale. Opera de artă poate fi plină de umor, muşcător sau severă, în funcţie de gusturile dvs. De asemenea, suntem bucuroși să răspundem oricăror cerințe pentru dimensiuni sau modele personalizate. Caricaturile conferinței pe postere, pânze, tricouri și căni sunt opțiuni de livrare suplimentare disponibile la un cost suplimentar. Livrare peste tot!

ID: 327
Caricatura conferintei
Caricatura conferintei
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura conferintei" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura conferintei" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura conferintei" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura conferintei

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricaturile conferinței sunt cadouri minunate pentru orice vorbitor de la conferințe sau evenimente.

Caricaturile sunt opere de artă care exagerează cu umor sau satiric caracteristicile unui subiect. Sunt divertisment foarte apreciat la evenimente precum conferințe și petreceri, deoarece sunt adesea realizate rapid și la fața locului. O metodă fantastică de a sparge gheața, de a face oamenii să râdă și de a se angaja într-o conversație este prin caricaturi. De asemenea, fac suveniruri excelente de distracție pe care oaspeții le pot îndrăgi ca amintire a ocaziei și le pot aduce acasă. Astfel de forme de artă pot beneficia de sănătatea mintală, pe lângă faptul că oferă valoare de divertisment. S-a demonstrat că umorul și râsul scad stresul, măresc starea de spirit și chiar întăresc sistemul imunitar.

O idee fantastică pentru a adăuga o notă personală și pentru a vă face evenimentul mai memorabil este să folosiți caricaturi ale difuzoarelor ca insigne de nume sau conținut promoțional pentru evenimentul dvs. pe rețelele sociale. Caricatura de pe ecusonul lor adaugă o notă unică și personalizată pe care participanții le vor adora. Poate fi, de asemenea, un mare spărgător de gheață și să promoveze relațiile. De asemenea, postarea acestora pe rețelele sociale poate crește gradul de conștientizare și interes pentru evenimentul dvs. și poate oferi unui public mai extins o privire asupra personajelor și abilităților prezentatorilor dvs. O casă sau un birou ar putea prezenta un cadou atât de fantastic.

Desenele de benzi desenate pot fi realizate în diverse medii, inclusiv cerneală, creion, digital sau acuarelă, în funcție de stilul și metoda folosită.

Indică faptul că sunt disponibile mai multe posibilități atunci când alegeți un stil care se potrivește cu gusturile destinatarului. O lucrare de artă personalizată poate fi, de asemenea, un cadou autentic și amabil, deoarece demonstrează că i-ai acordat primitorului puțină grijă și ai luat în considerare ceea ce i-ar putea dori. Un desen creativ de benzi desenate poate fi o modalitate semnificativă și durabilă de a onora individul și atributele sale distinctive, fie că este o zi de naștere, o aniversare sau un eveniment special. Prin urmare, data viitoare când sunteți la o conferință sau un eveniment în care sunt prezentate caricaturi, profitați de șansa de a râde bine și de a crea amintiri frumoase!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.