Caricatura contabilă

Ești în căutarea unui cadou de zi de naștere neobișnuit și memorabil pentru un contabil? O astfel de caricatură va arăta grozav pe rețelele de socializare sau chiar într-un cadru de pe desktopul contabilului. O astfel de imagine va servi ca un cadou excelent de premiu care va onora meritele unui contabil care lucrează pentru compania dvs. sau doar un cadou frumos pentru prietenul sau coleg de serviciu contabil cu orice ocazie. Încărcați fotografii, iar artiștii noștri profesioniști vor livra o caricatură de contabil desenată de mână. Transformă fotografiile într-un portret delicat cu fundal frumos.

ID: 151
Caricatura contabilă
Caricatura contabilă
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura contabilă" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura contabilă" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura contabilă" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura contabilă

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Desenele drăguțe, amuzante și memorabile vă vor aminti de meritele dvs. Efectuarea unei comenzi este foarte usoara. Completați formularul de mai jos și încărcați una sau mai multe dintre fotografiile dvs.

O caricatură drăguță este plăcută unui contabil serios

Emoțiile fac parte din a fi uman, dar, în mod tradițional, se așteaptă ca contabilii să păstreze buza superioară rigidă și să se abțină de la a-și arăta adevăratele sentimente. Un contabil deține sau examinează înregistrările de date ale fondurilor primite, plătite și datorate de o companie sau persoană. Sunt considerați prea serioși din cauza îndatoririlor și responsabilităților lor. Chiar dacă contabilii sunt persoane ferme, uneori au nevoie de un strop de umor și culoare în viața lor pentru a fi inspirați și a-i pune într-o dispoziție bună. Cu ajutorul unei caricaturi amuzante, poți atinge acest obiectiv. Poate rupe rutina din viața unui contabil.

Au și un simț al umorului dezvoltat, deși nu pare. Cu siguranță vor aprecia un astfel de gest. Artistul nostru talentat va oferi oricărei fotografii o nouă viață și va face fanteziile tale să devină realitate. Încărcați cele mai bune imagini și obțineți o caricatură de contabil cu orice fundal doriți. Veți primi un portret digital frumos și unic, desenat manual, pictat de artiști talentați. Designerii noștri știu să observe caracteristici și momente cu potențial comic considerabil.

Cadoul personalizat perfect pentru orice ocazie

Fie că este ziua lor profesională, o zi de naștere, o aniversare sau un gest de admirație și respect, avem soluția perfectă. Echipa noastră talentată Photolamus vă poate descrie ideile în diferite moduri folosind orice temă de contabilitate. Toate lucrările de artă sunt create și tipărite conform așteptărilor tale: poate reprezenta un super-erou care reușește în toate sarcinile, cu un fundal colorat sau alb-negru sau orice altă versiune dorești. Am adunat o expoziție vastă de recenzii sincere ale clienților. Cu Photolamus, obțineți ajutor pentru clienți de cinci stele, conform abordării noastre 100% orientate spre client.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14983

Buenas tardes, el dibujo cumple muy bien con la idea que en principio habíamos pensado. Nos gustaría si se pudiera realizar alguna pequeña modificación. En la parte de la izquierda de la foto nos gustaría que apareciera al lado de la silla del fondo y debajo de uno de los cuadros la planta que aparece en la foto que enviamos y al otro lado en la derecha en la pared que aparece vacía nos gustaría que se incluyera una frase enmarcada como si fuera un cuadro. La frase sería algo como "Soplan tiempos nuevos" ¡¡¡ A disfrutar...!!!. Por último si es posible en el montón de carpetas azul claro que aparecen encima de la mesa nos gustaría que apareciese en la caratula TESORERIA (ejemplo: se puede ver en la foto que enviamos, donde pone expediente poner TESORERIA) y en la esquina de la mesa al lado de los pies si puede aparecer la sumadora o bien que se vea un poco más el calendario y algún taco de post-it. Esperamos que se entienda. Muchas gracias.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)