Caricatura copiilor

Transformă-ți fotografiile copiilor în desene frumoase - caricaturi și portrete pentru copii - un mod creativ și adorabil de a prețui amintirile. Atrageți copiii dvs. de către un artist profesionist de caricatură pentru copii.

ID: 36
Caricatura copiilor
Caricatura copiilor
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura copiilor" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura copiilor" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura copiilor" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatura copiilor

Comanda online Caricatura copiilor

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Atemporalitatea desenelor portrete pentru copii


Un portret pentru copii este o modalitate frumoasă și emoționantă de a surprinde esența copilului tău. Spre deosebire de fotografiile care pot fi trecătoare, un portret desenat manual transmite un sentiment de profunzime și emoție pe care o fotografie nu poate. Un artist poate surprinde sclipirea din ochiul copilului tău, rânjetul ticălos care îi luminează chipul sau zâmbetul timid care iese doar în anumite situații. Păstrând aceste mici detalii, un portret poate deveni o moștenire de familie prețuită, care este prețuită și afișată pentru generațiile viitoare.

Caricaturi personalizate pentru copii


Un alt mare beneficiu al unui portret pentru copii este că este o operă de artă personalizată. Puteți lucra cu artistul pentru a selecta poziția, fundalul și schema de culori perfecte pentru a se potrivi personalității și stilului copilului dumneavoastră. Fie că îți dorești un portret capricios care să capteze imaginația copilului tău sau un portret mai formal care să-i arate rafinamentul și echilibrul, există un artist care îți poate aduce viziunea la viață. Alegând un desen portret pentru copii, investești într-o piesă de artă frumoasă și unică, care reflectă personalitatea și caracterul copilului tău.

Invitație personalizată la petrecerile de aniversare a copiilor


Cauți o modalitate extraordinară de a anunța ziua specială a micuțului tău? Îndepărtează-te de obișnuit și intră în lumea încântătoare a caricaturilor noastre personalizate pentru copii. Plin de culori vibrante, imaginație și mult farmec, aceste invitații personalizate vă vor captiva cu siguranță oaspeții de la prima vedere.

Oferă o scurtă privire asupra distracției care te așteaptă! Fiecare invitație de caricatură este personalizată pentru a surprinde personalitatea și stilul unic al copilului tău, transformându-l într-o vedetă adorabilă de desene animate a propriei invitații de ziua lui. Copilul tău este un iubitor de fotbal, un pasionat de balet, un astronaut în devenire sau o prințesă zână la inimă? Te avem acoperit!

Echipa noastră talentată de ilustratori va transforma pasiunile și visele micuțului tău într-o invitație distractivă și captivantă, la fel de unică ca și ele. Nu este doar o invitație, este un suvenir pe care tu, copilul tău și invitații tăi o veți prețui mult după ce tortul a fost mâncat și cadourile au fost desfăcute.

Ieșiți în evidență din mulțime, adăugați acea notă personală și creați entuziasmul pentru ziua cea mare cu invitațiile noastre personalizate pentru aniversarea cu caricaturi pentru copii. Pentru că ziua fiecărui copil ar trebui sărbătorită cu stil. 🌟🎁

Pregătește-te să dezlănțui magia zilelor de naștere cu atingerea personalizată supremă. Petrecerea ta începe aici! 🎊🎈🎂

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14305

Solid work that was completed in a timely manner just in time for this young girl’s birthday!


Photolamus client reviews ID: 13978

Wow! Ich bin total begeistert. Kommt dem Original sehr nahe. Wahnsinn und sehr , sehr gute Arbeit. Und schnell ging es auch. Vielen lieben Dank. Ihr seid super!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!