Caricatura Corgi

Ești în căutarea unui cadou unic pentru proprietarul unui câine? Obțineți un portret personalizat de caricatură Corgi. Încarcă fotografii cu corgi-ul tău, iar artiștii noștri profesioniști de câini vor oferi un portret de caricatură de corgi desenat manual. Astfel, vei oferi unui prieten o dispoziție grozavă și vei completa colecția lui de portrete cu o prezentare nouă, neobișnuită.

ID: 156
Caricatura Corgi
Caricatura Corgi
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura Corgi" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura Corgi" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura Corgi" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura Corgi

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Obțineți portrete de desene animate personalizate de înaltă calitate create pentru a vă onora amintirile dragi. Un astfel de portret este o modalitate excelentă pentru consumatori de a-și permite artă grozavă în mod rezonabil. Acest design va arăta fantastic și va fi un decor excelent de tapet. Încărcați-vă pozele și definiți-vă dorințele pentru ilustrația de mai jos.

Artistul nostru expert va oferi fotografiilor tale o nouă viață și va face imaginația să devină realitate. Plăcerea clienților este punctul nostru central în această sarcină; prin urmare, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a ne bucura clienții.

Cel mai bun cadou pentru un iubitor de Corgi

Te inspiră animalele? Sunt cunoscuți pentru inteligența lor rapidă, fericire și dragoste. Sunt considerați câini mari în corpurile de câini mici, plus că întotdeauna tind să-și mulțumească stăpânilor. Indiferent dacă sunt veseli, nefericiți sau uimiți, știi întotdeauna cum se simte corgi-ul tău pe baza indicațiilor lor faciale exagerate. Și oricum se simt, aspectul lor de desene animate este invariabil amuzant de râs în hohote. Ți-ar plăcea să ai o caricatură a unui Corgi pe peretele din dormitorul tău? Nu ezita să comanzi o astfel de capodoperă.

Puteți analiza galeria rezultatelor noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse configurații, ilustrații, vopsele și tehnici digitale! Puteți merge pentru publicarea performanței digitale a imaginilor pe rețelele de socializare pentru a transmite distracție cu prietenii și cunoscuții. Mai târziu, caricatura va fi trimisă pe e-mailul dvs. ca fișier JPG gata de imprimat - livrări suplimentare la un cost suplimentar: afiș de pânză, tricou sau cană. Exportăm și internațional.

Caricaturile pot fi prezentate într-un stil complet diferit. Poate fi pictural, minimalist sau poate avea mai multe incluziuni și nuanțe. Poate fi ca o stilizare a unei lovituri de pensulă, o lovitură de creion sau chiar o modă a creionului digital. De asemenea, puteți selecta singur nivelul de detaliu al parodiei.

Totul este posibil pentru echipa noastră de artiști caricaturiști cu experiență. Putem expune orice concept de design! Vom adăuga orice conversie la imaginea dvs. până când vă simțiți 100% confortabil cu ea!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.