Caricatura Corpuri

Doriți să creați o caricatură pe tot corpul pe baza unei fotografii? Artiștii serviciului Photolamus sunt gata să implementeze oricare dintre sarcinile tale creative. Vom crea o caricatură corporală amuzantă colorată pentru tine în doar câteva zile, în funcție de volumul de muncă și de stilul ales.

ID: 109
Caricatura Corpuri
Caricatura Corpuri
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura Corpuri" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura Corpuri" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura Corpuri" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura Corpuri

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Corpul plin
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
252HK$

Pentru a face o comandă, încărcați o fotografie din care intenționați să faceți o caricatură. Știi deja ce stil de caricatură se potrivește mai bine sarcinii tale? Asigurați-vă că aflați galeria lucrărilor noastre pentru a înțelege ce caricaturi putem desena pentru dvs. Acestea pot fi caricaturi ale trupurilor unei persoane sau ale unor grupuri de oameni. Ai un prieten cu patru picioare? De asemenea, îl puteți adăuga la corpurile caricaturii. Creăm desene animate amuzante pentru prieteni, cupluri de îndrăgostiți, echipe și întreaga familie!

Caricatura este o modalitate grozavă de a te privi cu ironie. Astfel de imagini dau emoții plăcute și te ajută să te simți ca un personaj de desene animate sau un complot de basm. Există zeci și sute de tipuri de caricaturi. Caricaturile corporale sunt deosebit de populare în zilele noastre. Spre deosebire de portretele obișnuite, astfel de imagini completează semnificativ ideea personajului principal. În astfel de caricaturi, personajul principal este prezentat în întregime. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că imaginea va fi obișnuită sau prea realistă. Un artist cu experiență are întotdeauna în stoc zeci de tehnici creative pentru a transforma o imagine standard într-o adevărată comedie.

Ce pot fi corpurile caricaturale?


Un corp de caricatură are caracteristicile sale. Spre deosebire de un portret obișnuit, o astfel de imagine afectează întreaga antropometrie a unei persoane. Creează o nouă provocare creativă pentru artist. El trebuie să facă o imagine comică, luând în considerare întregul aspect al personajului principal, nu doar capul sau părți ale feței. Brațele, picioarele, trunchiul - toate părțile corpului pot fi acum folosite pentru a crea un ansamblu de comedie. Prin urmare, în astfel de caricaturi se poate observa un scenariu de comedie mult mai complex și mai bogat. Ce se întâmplă dacă un desen animat înfățișează un grup de oameni? Aceasta este o idee grozavă. În acest caz, toți eroii caricaturii ai grupului vor avea un contur comic al părților corpului.

Astfel de caricaturi sunt o alegere grozavă de cadou.

Puteți transforma fotografiile vechi sau noi ale oamenilor în caricaturi colorate. Ai o imagine cu toți prietenii tăi? Această fotografie poate fi transformată într-o caricatură, tipărită pe mai multe copii pentru memorie. O astfel de caricatură cu trupuri poate fi făcută pentru o echipă de fotbal, clasă, familie, participanți la petrecere, participanți la tabăra de vară etc. Caricaturile de grup complet sunt întotdeauna relevante și potrivite pentru toată lumea!

Vă vom ajuta să creați caricaturi grozave în orice stil care vă place. Cream caricaturi manual si le transformam intr-un format digital, astfel incat sa le puteti imprima convenabil pe orice hartie de design. Toate caricaturile au o rezoluție mare astfel încât să puteți imprima imaginea rezultată pentru un poster, calendar etc. De asemenea, astfel de caricaturi pot fi aplicate prin printare termică pe haine, căni, folie lucioasă și toate tipurile de materiale pentru imprimare. Vrei să le oferi celor dragi și prietenilor tăi o dispoziție minunată? Comandă azi o caricatură corporală, iar lucrarea finalizată va fi în mâinile tale în câteva zile! Să schimbăm împreună culorile vieții de zi cu zi! Să schimbăm starea de spirit a persoanelor apropiate și a cunoștințelor împreună, apropiindu-ne de artă!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 10323

Can you take off the facial hair on sides, just leave the goatee. But other than that I love it.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)