Caricatura de asigurare

Căutați un cadou sau o piesă de artă unică și originală care să înfățișeze o formă de artă distinctă a unei persoane cu o temă de asigurare? Dacă da, vă puteți baza pe designerii desăvârșiți de la Photolamus pentru a produce o capodoperă care emană siguranță și competență. Această caricatură unică poate fi folosită ca reclamă, cadou sau o piesă uimitoare de decor la locul de muncă. Artiștii noștri fericiți vor desena și personaliza caricatura conform cerințelor dvs. folosind fotografia dvs. ca model. Fiecare sugestie și cerere va fi luată în considerare de noi, garantând că viziunea dumneavoastră este transformată în realitate. Trimiteți fotografia dvs. în spațiul de mai jos și vă vom furniza adresa de e-mail cu un fișier JPG gata de imprimat cu opera de artă finită pe care o veți prețui. Putem oferi alte alternative de livrare, cum ar fi pânză, hârtie ilustrată, căni și tricouri, dacă sunt solicitate, pentru o taxă suplimentară. Transportul este oferit la nivel global.

ID: 313
Caricatura de asigurare
Caricatura de asigurare
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura de asigurare" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura de asigurare" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura de asigurare" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura de asigurare

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Care sunt motivele pentru a lua în considerare comandarea unor caricaturi de asigurări?

Această caricatură este adaptabilă și poate fi folosită ca decor atractiv la locul de muncă, cadou personalizat sau reclamă atrăgătoare. Cu o temă de asigurare, opera de artă își propune să promoveze fiabilitatea, profesionalismul și încrederea. Designul său original și imaginativ va oferi profesionalism și originalitate oricărui decor, iar trăsăturile sale îl transformă într-o operă de artă excepțională, garantată să uimească. Contați pe Photolamus pentru a vă realiza pe deplin conceptul pentru o caricatură cu o temă de asigurare și pentru a vă depăși așteptările.

Caricatură unică, care poate fi folosită ca reclamă, cadou sau o piesă uimitoare de decor la locul de muncă.

O astfel de caricatură creativă de asigurări poate fi folosită și ca un cadou de mulțumire unic și amabil. Indiferent dacă doriți să vă mulțumiți unui prieten de încredere prețuit, unui client devotat sau unui coleg, o caricatură personalizată este un mod distinctiv și durabil. Prin artă, puteți obține un instrument puternic pentru a aduce noi clienți și pentru a construi o imagine solidă a mărcii, deoarece arată atenția meticuloasă la detalii și îngrijirea individualizată pe care o oferă un consilier de agent de asigurări.

Indiferent de evenimentul pe care îl onorați, avem soluțiile ideale. Faceți evenimentul dvs. viitor memorabil cu o caricatură personalizată de la Photolamus. Caricaturile noastre personalizate sunt o modalitate unică și de neuitat de a marca ocazia, fie că este vorba de o zi de naștere, aniversare, promovare sau orice alt eveniment special. Pictorii noștri talentați pot produce o operă de artă care este atât excepțională, cât și de neuitat, oferind receptorului o impresie de durată. Vă puteți baza pe Photolamus pentru a vă desena lucrarea de artă și a o personaliza conform specificațiilor dvs., asigurându-vă că reflectă în mod corespunzător spiritul sărbătorii și persoana onorată.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.