Caricatura de bere

Ești în căutarea unui cadou personalizat pentru un pasionat de bere? L-ai găsit! O reprezentare excelentă este o caricatură colorată a cuiva care poartă o ceașcă de bere. Dăm viață conceptelor dvs. folosind fotografii vizibile, criterii și cerințe. Nevoile și preferințele dumneavoastră sunt atent luate în considerare și încorporate în design pentru a crea un desen animat memorabil și personalizat. Veți primi un fișier JPG de înaltă calitate cu opera de artă finită. De asemenea, puteți imprima imaginile pe căni, pânză, hârtie foto sau tricouri. Există și alte opțiuni de livrare disponibile pentru un cost simbolic.

ID: 184
Caricatura de bere
Caricatura de bere
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura de bere" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura de bere" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura de bere" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura de bere

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cui i-ar face această caricatură un cadou ideal?

Găsirea cadoului perfect pentru un bărbat pentru a-l oferi de Ziua Tatălui, aniversare sau ziua de naștere este destul de dificilă. Berea se califică cu siguranță ca o componentă artistică atunci când este manipulată inteligent și amuzant; poate fi un mare subiect de discuție și poate da unei colecții mai mult farmec și caracter. Un artist priceput poate realiza o caricatură de bere care surprinde perfect spiritul subiectului sau al persoanei portretizate și include inteligență și comedie. În timp ce berea este consumată pe scară largă în întreaga lume, anumite națiuni sunt mai bine recunoscute pentru cultura și tradițiile berii decât altele. Subiectul din caricatură poate avea o ceașcă de bere și haine tradiționale sau accesorii specifice festivalului, cum ar fi un dirndl sau lederhosen pentru Oktoberfest sau o pălărie melon pentru Great British Beer Festival. Fundalul poate include câteva componente recunoscute ale festivalului, cum ar fi plimbările și corturile de la Oktoberfest sau frumoasele clădiri din Bruxelles la Belgian Beer Weekend.

O lucrare de artă creativă poate fi realizată în diferite aspecte, de la realiste la desene animate, și poate fi adaptată preferințelor destinatarului. Numeroasele caracteristici ale berii, cum ar fi culoarea, spuma, bulele și etichetele, pot fi jucate de către artist pentru a produce lucrări de artă distinctive și de neuitat. Puburile, berăriile și alte companii din această industrie pot folosi o caricatură de bere în eforturile lor de promovare și marketing. Poate fi folosit pentru a face publicitate unei anumite bere sau etichetă sau pentru a atrage oamenii către o anumită afacere.

Cu Photolamus, puteți comanda caricaturi desenate manual sau digitale; fiecare poate avea un fundal diferit în funcție de ideile și preferințele dvs. Dacă aveți o imagine clară în minte pentru fundal, Photolamus o poate include în opera de artă pentru a completa atât imaginea, cât și subiectul caricaturii.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.