Caricatura de vin

Cauți o caricatură de vin? Caricaturile de vin sunt o modalitate unică și creativă de a celebra lumea vinului și de a adăuga o notă distractivă și personalizată colecției sau spațiului tău social. O caricatură de vin poate prezenta reprezentări pline de umor și exagerate ale temelor legate de vin, cum ar fi sticle de vin, pahare de vin, podgorii sau chiar pasionați de vin și somelieri. O caricatură de vin personalizată poate fi desenată manual sau digitală și personalizată în funcție de preferințele și specificațiile dvs., fie ca un cadou pentru un iubitor de vin, fie pentru plăcere personală. Puteți lucra cu artistul pentru a încorpora elemente specifice legate de vin, cum ar fi o vină sau o vinărie preferată, sau chiar pentru a surprinde personalitatea unui prieten iubitor de vin sau a unui membru al familiei. Desenul animat va fi livrat ca fișier JPG imprimabil pe e-mailul dumneavoastră.

ID: 98
Caricatura de vin
Caricatura de vin
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura de vin" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura de vin" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura de vin" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura de vin

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un cadou minunat pentru orice iubitor de vin

Caricaturile de vin pot fi o completare excelentă pentru o cramă, bar sau restaurant sau pot face o expoziție unică și atrăgătoare într-un spațiu sau colecție personală. Astfel de caricaturi oferă un mod distractiv și jucăuș de a sărbători lumea vinului și de a adăuga o notă personalizată și plină de umor colecției de artă sau spațiului social.

Comandarea unei caricaturi de vin poate fi o modalitate excelentă de a vă prezenta pasiunea pentru vin într-un mod distractiv și creativ. O caricatură de vin personalizată poate prezenta reprezentări pline de umor și exagerate ale sticlelor de vin, paharelor, podgoriilor sau chiar pasionaților de vin și somelieri. Poate fi un plus unic și personalizat la colecția sau spațiul dvs. social și un excelent început de conversație pentru colegii iubitori de vin.

Când comandați o astfel de caricatură, puteți lucra cu artistul pentru a crea un design care să surprindă interesele și preferințele dumneavoastră specifice. Indiferent dacă aveți o regiune viticolă preferată, o epocă sau un soi, fie că vă bucurați de cultura generală și experiența vinului, există multe modalități de a încorpora aceste elemente în caricatură și de a o face cu adevărat specială. Puteți alege din diverse stiluri, dimensiuni și formate pentru caricatură, iar artistul poate lucra cu dvs. pentru a se asigura că produsul final corespunde așteptărilor și specificațiilor dumneavoastră. Odată ce caricatura este finalizată, o puteți afișa în casă, birou sau spațiu personal ca un plus unic și atrăgător, care vă arată pasiunea pentru vin.

În general, comandarea unei caricaturi de vin poate fi distractivă și creativă pentru a vă dezvălui pasiunea pentru vin și pentru a adăuga o notă unică și personalizată colecției sau spațiului dvs. social.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.