Caricatura de ziua de nastere

Îți place să faci cadouri care să surprindă, să creeze o furtună de emoții și să ofere oamenilor un bilet către lumea fanteziei? Vrem să o facem și noi! Facem asta cu ajutorul unor caricaturi colorate și amuzante. Aici poți comanda o caricatură de ziua de naștere pentru un prieten, membru al familiei, coleg de muncă sau orice altă persoană. Cu siguranta iti va placea acest cadou! Vă rugăm să aruncați o privire la lucrările pe care le avem pe această pagină. Comanda ta va fi, de asemenea, executată într-o formă strălucitoare și va avea un conținut emoțional puternic. O caricatură este întotdeauna despre emoții și imaginație. Artiștii noștri pot crea oricând lucrări imaginative pe care doriți să le revedeți. Cadourile tale caricaturale pentru ziua de nastere vor fi tiparite pe hartie. De asemenea, veți primi o versiune digitală a caricaturii în format JPEG. Faceți o comandă și obțineți un miracol absolut pentru ziua de naștere a unei persoane dragi sau a unei persoane cunoscute!

ID: 20
Caricatura de ziua de nastere
Caricatura de ziua de nastere
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura de ziua de nastere" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura de ziua de nastere" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura de ziua de nastere" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatura de ziua de nastere

Comanda online Caricatura de ziua de nastere

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De ce ar trebui să comanzi o caricatură de la mulți ani?

Caricatura schimbă în mod constant viața unei persoane, umplându-i sufletul cu emoții luminoase și plăcute. Într-o oarecare măsură, este o oglindă care arată unei persoane cum ar arăta în lumea fanteziei și a comediei. Dacă îi oferi unui prieten portretul său de desene animate, îi vei oferi și un bilet în lumea basmelor. Și acest bilet nu va avea niciodată o dată de expirare. În orice zi, lună sau an, prietenul tău se poate uita la peretele unde este ziua de naștere a caricaturii înrămate. Imaginile caricaturii de ziua de naștere vor readuce o persoană la vremurile în care i-ați oferit astfel de cadouri. Prietenul tău va fi din nou plin de emoții pozitive, simțind o nostalgie caldă. Vrei să-i faci unui prieten un cadou fantastic cu adevărat frumos? Ar trebui să comanzi o caricatură pentru ziua de naștere!

De ce este nevoie pentru cea mai bună caricatură de ziua de naștere?

Dacă decideți să oferiți un cadou similar unui prieten, ar trebui să alegeți o sursă foto potrivită. Artiștii noștri pot transforma orice imagine a unei persoane într-una comică. Maeștrii noștri pot observa în mod ideal notele de comedie chiar și în fiecare față serioasă și strictă. Pentru a crea imagini de caricatură de la mulți ani, poți alege o fotografie în care prietenul tău are zâmbetul pe buze sau nu prezintă emoții. De asemenea, puteți oferi ideea dvs. de transformare a imaginii și puteți sugera un complot de desene animate. Gândește-te la ce va face personajul principal. Acțiunea unei caricaturi poate fi fantastică, ironică, absurdă etc. Puteți descrie câteva povești de viață, subliniind calitățile și amploarea activității personajului principal.

Ce tipuri de caricaturi poți obține?

Poate că este mai vital pentru tine să oferi o imagine animată decât una de comedie. Aceasta este o idee grozavă! Pentru a implementa această idee, urmați același sfat pe care l-am dat mai devreme. Veniți cu un complot de desene animate și amintiți-vă că poate fi nerealist și absurd. De asemenea, în povestea ta, te poți referi la câteva episoade din trecut. Astfel, poți perpetua câteva episoade importante din viața ta pentru tine și prietenul tău. Această idee vă va ajuta să surprindeți un episod al vieții pentru totdeauna sau să veniți cu o interpretare plină de umor a acestuia. Vă rugăm să ne scrieți despre tot ce doriți să vedeți într-o caricatură. Artiștii noștri vor fi fericiți să se angajeze într-o sarcină creativă. Comanda dumneavoastră va fi finalizată în câteva zile, în funcție de complexitatea și varietatea lucrării. De asemenea, puteți comanda o serie de caricaturi care vor fi unite printr-o singură temă. Astfel, vei crea un desen animat real pentru ziua de naștere a unui prieten.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 13263

Wow - I did not expect that the drawing will be that fantastic!!!! Great job, I am really impressed! So happy - thank you :)


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)