Caricatura de Ziua Recunoștinței

Ziua Recunoștinței este un moment pentru a împărtăși mulțumiri, a petrece timp cu cei dragi și a crea noi amintiri. Adăugați un plus de distracție și umor la întâlnirea de Ziua Recunoștinței cu caricaturi personalizate ale celor dragi. Un artist de caricatură profesionist poate crea lucrări de artă personalizate și hilare care surprind personalitățile și caracteristicile unice ale familiei și prietenilor tăi. Fie ca un cadou, fie ca o activitate de petrecere, caricaturile de Ziua Recunoștinței vor aduce bucurie și râsete la festivitățile tale de sărbători. Caricatura creativă va fi livrată prin e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate, gata pentru imprimare. De asemenea, oferim mai multe opțiuni de expediere pentru o taxă suplimentară: imprimare caricatură pe pânză, hârtie foto, cană sau tricou. Comanda acum și fă sărbătoarea de Ziua Recunoștinței să fie una memorabilă!

ID: 132
Caricatura de Ziua Recunoștinței
Caricatura de Ziua Recunoștinței
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura de Ziua Recunoștinței" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura de Ziua Recunoștinței" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura de Ziua Recunoștinței" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura de Ziua Recunoștinței

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
 • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
 • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
 • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
 • Tipul corpului: Cap si umeri
 • Fundal: alb
 • Numar de persoane: 1
 • Numar de animale: 0
 • Numar de vehicule: 0
 • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Adaugă niște râsete la sărbătoarea de Ziua Recunoștinței cu caricaturi personalizate

Caricaturile de Ziua Recunoștinței pot fi o modalitate excelentă și unică de a sărbători sărbătoarea! Caricaturile personalizate pot surprinde spiritul Zilei Recunoștinței, evidențiind trăsăturile și expresiile subiectului într-un mod distractiv și ușor.

O astfel de caricatură poate fi un plus distractiv și memorabil la orice colecție de portrete și poate aduce un zâmbet pe fețele celor dragi. Iată câteva motive suplimentare pentru care comandarea unui portret artistic de Ziua Recunoștinței poate fi o alegere excelentă:

 1. Personalizată și unică: o caricatură este o piesă de artă unică, care surprinde personalitatea și caracteristicile subiectului, făcându-l un cadou cu adevărat personalizat.
 2. Memorabil: este un cadou memorabil pe care cei dragi îl vor prețui în anii următori și poate servi ca o amintire a atenției și a aprecierii tale.
 3. Versatilă: astfel de lucrări de artă pot fi un cadou grozav pentru diverse ocazii, inclusiv Ziua Recunoștinței, zile de naștere, aniversari și multe altele.
 4. Accesibil: în comparație cu alte tipuri de lucrări de artă personalizate, o caricatură poate fi mai accesibilă, făcând-o accesibilă pentru o gamă mai largă de bugete.

În general, comandarea unei caricaturi de Ziua Recunoștinței poate fi o modalitate fantastică de a le demonstra celor dragi cât de mult vă pasă, de a le aduce un zâmbet pe fețe și de a adăuga o piesă de artă unică și memorabilă colecției lor. Caricaturile de Ziua Recunoștinței pot fi o modalitate distractivă și unică de a împărtăși bucuria sărbătorilor pe rețelele sociale și de a le afișa acasă sau la birou. Galeria noastră de lucrări de artă oferă o gamă largă de stiluri, inclusiv acuarele, realiste și desene animate, astfel încât să puteți alege mediul care se potrivește cel mai bine preferințelor dumneavoastră.

Alegerea Photolamus pentru caricatura de Ziua Recunoștinței este o modalitate excelentă de a vă asigura că primiți un produs finit unic, de înaltă calitate. Satisfacția clienților este principiul nostru principal; subliniind importanța fericirii clienților, demonstrăm o dăruire solidă pentru a oferi clienților o experiență pozitivă.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.