Caricatura domnișoarelor de onoare

Surprinde-ți domnișoarele de onoare cu un cadou fabulos - un portret de caricatură pe care le vor prețui pentru totdeauna! Echipa noastră fericită poate crea o caricatură superbă a domnișoarei de onoare în orice stil, care va surprinde acele femei frumoase care te însoțesc ca mireasă la ceremonia de nuntă. Doar descrieți preferințele și ideile dvs. cu privire la formă și culoare pentru o rochie, recuzită sau inscripție. Artistul nostru talentat va ține cont de oricare dintre viziunile și conceptele tale și, foarte curând, vei primi o operă de artă care va arăta grozav pe o felicitare sau chiar pe pânză. Versiunea finală a caricaturii va fi trimisă pe e-mailul dumneavoastră ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Am lucrat cu peste 100 000 de clienți și companii uimitoare din întreaga lume, iar satisfacția clienților este prioritatea noastră. Opțiuni de livrare suplimentare sunt disponibile la un cost suplimentar: pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 14
Caricatura domnișoarelor de onoare
Caricatura domnișoarelor de onoare
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura domnișoarelor de onoare" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura domnișoarelor de onoare" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura domnișoarelor de onoare" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura domnișoarelor de onoare

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricatura domnișoarelor de onoare - un cadou fabulos pe care îl vor prețui pentru totdeauna

Este binecunoscut faptul ca domnisoarele de onoare au un rol important de jucat in orice nunta. Rolul lor este esențial; de la supravegherea fetelor de flori și la lămurirea după recepție, ele știu să îndeplinească aceste sarcini cu cea mai mare delicatețe. Există multe responsabilități suplimentare, cum ar fi purtarea unei rochii frumoase, îngrijirea de a ține un buchet și însoțirea miresei peste tot, chiar și atunci când faceți fotografii. A fi domnișoara de onoare a cuiva este un rol important, dar, în același timp, necesită mult efort și responsabilitate. Un cadou personalizat ar fi cea mai bună opțiune de a spune „mulțumesc” în mod original și creativ acestor doamne extraordinare care contribuie la organizarea nunții.

Cadourile personalizate au fost la mare căutare datorită capacității lor de a oferi o notă și un mesaj special. Poate dezvălui cât de mult onori și prețuiești relația ta cu destinatarul. În general, oamenii caută ceva original și unic pentru a trezi emoții și experiențe specifice.

Puteți fi creatorul sau artistul unor astfel de capodopere, descriind cum vă imaginați că va arăta viitoarea opera de artă. Și asta pentru că trebuie să petreci timp pe internet alegând un artist cu care să rezoneze, alegând un stil frumos, căutând o poză potrivită și gândindu-te la un scenariu și la ce emoții ar trebui să transmită acest tablou.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.