Caricatura farmacistului

În fiecare an, pe 25 septembrie, farmaciștii din întreaga lume sărbătoresc Ziua Mondială a Farmacistului. Această zi se concentrează pe rolul farmaciștilor în îmbunătățirea sănătății la scară globală. Cunoști pe cineva care este de profesie farmacist și ai vrea să-i mulțumești? Sau ai dori o caricatură personală la tine acasă care să reflecte ceea ce faci? Imaginea amuzantă va fi oferită ca fișier JPG gata de imprimat prin e-mail. Opțiuni de livrare suplimentare: imprimat pe pânză, hârtie foto, tricou sau cană.

ID: 87
Caricatura farmacistului
Caricatura farmacistului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura farmacistului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura farmacistului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura farmacistului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura farmacistului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Efectuarea unei comenzi este foarte usoara. Completați formularul de mai jos și încărcați una sau mai multe dintre fotografiile dvs. Vă putem înfățișa cu capul și umerii sau cu întregul corp și vom adăuga orice obiect sau inscripție la alegere.

Încărcați-vă fotografiile și obțineți o caricatură excelentă de farmacist cu orice echipament sau uniformă doriți. Veți obține un portret digital frumos și unic, desenat manual, pictat din fotografiile dvs. de artiști talentați. Prin urmare, caricatura noastră de farmacie/farmacist te poate face să zâmbești ori de câte ori îi vezi din nou!

Cadouri unice pentru farmaciști.

O caricatură de farmacie poate fi o soluție excelentă pentru un cadou memorabil care sărbătorește realizările sau începuturile în domeniul farmaceutic. Un fundal adecvat va fi reprezentat la orizont într-un mediu de farmacie, un laborator chimic sau doar un medicament.

Credeai că un farmacist nu are un bun simț al umorului? Gresesti! Chiar dacă par mereu serioși, ei o pot aprecia la fel de mult ca noi toți atunci când ne uităm la o caricatură bine făcută, mai ales dacă discutăm despre ceva care să-i reprezinte. Echipa Photolamus va scoate în evidență frumusețea acestei activități, exprimând onoare și respect în cadrul unei caricaturi personalizate care vă va încânta zilnic. Portretul va arăta grozav pe un perete sau pe o carte de vizită.

Desigur, vom lua în considerare așteptările dumneavoastră și vom adăuga orice articol doriți, anumite inscripții sau modele de reprezentare.

Viața virtuală este la fel de importantă ca și cea reală - o astfel de caricatură va arăta grozav pe rețelele tale de socializare sau în orice altă opțiune pe care o oferim mai jos și va fi, de asemenea, un cadou minunat pentru persoana iubită pentru orice ocazie.

Puteți examina selecția rezultatelor noastre și puteți decide ce vi se potrivește cel mai bine din diverse forme, ilustrații, vopsele și stiluri digitale!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.