Caricatura japoneză

Vom proiecta o caricatură japoneză cu dragoste și grijă, urmând așteptările și cerințele dumneavoastră. Caricaturile japoneze personalizate în orice stil doriți vor fi un cadou demn la o zi de naștere, o aniversare sau alte evenimente speciale. Încarcă-ți fotografiile și comandă un astfel de portret în stil artistic, cu un fundal frumos pentru prietenul tău, colegul sau membrul familiei. Versiunea finală a capodoperei va fi livrată ca fișier de înaltă rezoluție, gata de tipărit, pe e-mail pentru aprobarea dvs. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea!

ID: 336
Caricatura japoneză
Caricatura japoneză
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura japoneză" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura japoneză" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura japoneză" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura japoneză

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Comandă un portret japonez pentru a te surprinde pe tine sau pe cei dragi în stil asiatic.

Pictura japoneză cuprinde diverse genuri și stiluri. Este spectaculos să admiri o astfel de operă de artă în care eroul principal este reprezentat într-un stil japonez. Acest stil emană multă grație, eleganță și rafinament. Este remarcabil, unic și bine definit, specific doar acestei culturi. Desigur, elementele definitorii trebuie să fie prezente, cum ar fi îmbrăcămintea adecvată sau elementele simbolice, florile specifice culturii japoneze sau orice accesorii semnificative. În realizarea unei astfel de opere de artă, vom lua în considerare toate dorințele și așteptările clienților noștri, chiar și detaliile minore. De asemenea, ca cadou suvenir, poți opta pentru o caricatură de grup în stil japonez ca dovadă a puținei atenții pentru cei dragi.

Umorul este esențial în viața noastră; ne oferă bunăstare și ne ajută să depășim provocările. Viața fără umor și aspecte comice ar fi tristă, plictisitoare sau tristă. Caricaturile simbolizează arta care ne oferă multe culori, zâmbete și emoții pozitive.

De ce să alegi o caricatură japoneză? - O caricatură care să reprezinte modul în care ați fi într-un rol de jucător japonez de frunte va emana aventură, bucurie și curiozitate. Iar cadourile cu o asemenea alura vor cuceri orice destinatar. Cadourile personalizate sunt foarte apreciate, oferind un sens mai profund oricărui obiect.

Piesele de artă de caricatură au fost definite ca „portrete cu volumul ridicat”. Oamenii pot nega aspectul lor și trăsăturile distorsionate, cu o percepție diferită asupra greutății, trăsăturilor faciale sau aspectului lor. Totuși, ei rămân interesați de cum ar arăta în astfel de lucrări de artă.

Putem ilustra caricaturi asiatice sau caricaturi japoneze într-un stil complet diferit

De la o stilizare a unei lovituri de pensulă sau a unui creion până la o manieră de creion digital, în funcție de cerințele și ideile dvs. De asemenea, puteți alege intensitatea detaliului caricaturii: poate fi grafică, minimalistă sau poate avea mai multe incluziuni și nuanțe. Simțiți-vă liber să distribuiți versiunea digitală pe rețelele sociale pentru a vă exprima distracția cu prietenii și cunoscuții.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.