Caricatura Labradorului

Ești în căutarea unui cadou neobișnuit și personalizat pentru iubitul tău de animale de companie, prieten, frate, văr, părinte, copil sau orice proprietar de Labrador? Încărcați fotografii cu câinele dvs. și vă vom livra un portret personalizat care vă va plăcea! Suntem experți în caricaturi cu ciocolată Labrador, Labrador Retriever sau cățeluș Labrador.

ID: 160
Caricatura Labradorului
Caricatura Labradorului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura Labradorului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura Labradorului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura Labradorului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura Labradorului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Alege un desen cu caricatură de câine și salvează cel mai amuzant moment din viața animalului tău de-a lungul timpului. Nu numai oamenii sunt potriviți pentru o caricatură amuzantă.

Dacă doriți ca picturile să adauge mai multă vitalitate și să conducă acasă sau la locul de muncă, ar trebui să luați în considerare tipărirea pe pânză.

Transformă-ți fotografiile cu animalele de companie într-o caricatură delicată cu fundal frumos. Încărcați-vă fotografiile și obțineți o caricatură grozavă de Labrador cu orice fundal doriți. Veți obține un portret digital frumos și unic, desenat manual, pictat din fotografiile dvs. de artiști talentați. O astfel de caricatură va fi un cadou grozav și va decora interiorul oricărei case. Designerii noștri știu să observe caracteristici și momente cu potențial comic enorm. Clienții mulțumiți și contemplarea superbă a caricaturii ne inspiră.

Cadou fantastic pentru iubitorii de Labrador

Ce ochi expresivi! Labradorii sunt considerați una dintre cele mai iubite rase de pe planetă. Nu există nimic ca să te uiți în ochii frumoși ai Labradorului tău. Acești tovarăși canini au dezvoltat mușchi suplimentar în jurul ochilor și gurii, dându-i putere să facă expresii faciale pe care oamenii le găsesc fermecătoare. Dorim să te ajutăm să obții tot ce este mai bun din portretul tău Labrador, astfel încât să reflecte cu adevărat personalitatea unică a animalului tău de companie.

Puteți explora selecția creativă a lucrărilor noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse tehnici, desene, colorare și stiluri digitale! Versiunea digitală a imaginilor poate fi publicată pe rețelele de socializare pentru a împărtăși distracția cu prietenii și cunoscuții. Mai târziu, caricatura va fi trimisă pe e-mailul dvs. sub formă de fișier JPG gata de imprimat - livrări suplimentare la un cost suplimentar: afiș de pânză, tricou sau cană. Livram si international.

Echipa Photolamus poate picta în stiluri exclusiv diferite: grafic, minimalist, sau are mai multă implicare și nuanțe. Poate fi ca o stilizare a unei lovituri de pensulă, o lovitură de creion sau chiar o tehnică de creion digital. De asemenea, puteți decide singuri nivelul caracteristicilor caricaturii; depinde de tine.

Vom adăuga orice schimbări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit!

Aflați cum să comandați un desen individual de caricatură de Labrador din fotografia dvs. creată pentru a vă celebra amintirile prețioase.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.