Caricatura măcelarului

Căutați o caricatură fantastică a unui măcelar? Cu ajutorul artei, vom surprinde creativ acest hobby sau profesie. De asemenea, poate fi un minunat cadou neobișnuit pentru prietenul sau ruda dvs. pentru orice ocazie. Doar încărcați o fotografie, iar artistul nostru profesionist va proiecta o operă de artă în orice stil doriți, conform cerințelor dvs. De asemenea, putem adăuga orice articol sugestiv sau inscripție pentru a face opera de artă mai memorabilă și unică. Caricatura va arăta fabulos pe Social Media sau pe orice altă opțiune pe care o oferim mai jos. Cadoul personalizat de măcelar va fi trimis pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe afiș, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 216
Caricatura măcelarului
Caricatura măcelarului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura măcelarului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura măcelarului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura măcelarului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura măcelarului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un cadou memorabil pentru orice măcelar, pentru orice ocazie

O poză devine prețioasă în timp, dar o caricatură capătă o valoare extraordinară chiar în momentul realizării sale. De ce? - pentru emoția și arta pe care o oferă. Într-adevăr, ai primit astfel de cadouri care te-au făcut foarte fericit, ți-au trezit curiozitatea și multe zâmbete.

Expresia artistică a acestei arte are o semnificație personală și îi face pe oamenii din desen special; nu este o fotografie simplă - este mai mult decât atât. Indiferent de temă, un caricaturist experimentat va ști să scoată în evidență subiectul unei astfel de opere de artă și să-i accentueze carisma. Care este ocazia potrivită pentru a oferi un astfel de cadou? Desigur, poți oferi cadouri fără niciun motiv anume pentru a-ți exprima respectul, considerația și onoarea pentru munca sau realizările cuiva, dar și cu ocazia unei zile de naștere, a unei zile profesionale, a Crăciunului, sau orice vrei tu.

O astfel de formă de artă va arăta fabulos pe rețelele tale de socializare sau chiar ca un afiș în bucătăria ta și va arăta profesia ta și cine este maestrul absolut aici.

Un desenator profesionist va crea cea mai bună versiune de desene animate a oricărui măcelar care este elegant și unic. El le va evidenția adevărata personalitate și va transforma o simplă poză în ceva prețios și frumos. Fotografiile dvs. de înaltă calitate încărcate, în care fața personajelor ar trebui să fie vizibilă, îl vor ajuta pe artistul nostru să creeze un portret remarcabil și precis, care va surprinde pe oricine doriți. Simțiți-vă liber să specificați orice cerințe și criterii pe care trebuie să le respectăm atunci când desenăm portretul din fotografii.

Am adunat multe produse finale care vă pot inspira să alegeți cele mai bune practici, tehnici și stiluri ilustrative, cum ar fi stilizarea unei lovituri de pensulă, a unui creion sau chiar a unui creion digital.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.