Caricatura majoretei

Obțineți o caricatură de majorete fantastică! Talentatul artist de la Photolamus va crea o pictură fabuloasă a unei caricaturi sportive folosind orice instrumente sportive sau îmbrăcăminte de echipă pe care o alegeți. Această caricatură de artă personalizată cu temă sportivă ar fi un cadou minunat pentru orice ocazie, în special pentru pasionații de sport. Puteți trimite imagini și descrie condițiile și ideile dvs. în zona de mai jos pentru a primi o minunată caricatură comică a unei majorete în orice stil doriți. Vă rugăm să specificați nevoile și criteriile dvs.; vom face tot posibilul pentru a le satisface. Desenul finit va fi livrat pe e-mail ca fișier JPG potrivit pentru imprimare. Puteți încerca mai multe opțiuni de livrare pentru o taxă suplimentară: caricatură de desene animate pe un poster, pânză, tricou sau cană.

ID: 320
Caricatura majoretei
Caricatura majoretei
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura majoretei" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura majoretei" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura majoretei" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura majoretei

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Care sunt ocaziile perfecte pentru a oferi o caricatură de majorete?

Majoretele sunt renumite pentru capacitatea lor de a captiva și de a anima mulțimile în numeroase ocazii, cum ar fi festivaluri, parade și evenimente caritabile, unde pot oferi o notă încântătoare. Aceștia sunt observați frecvent la evenimente sportive în care direcționează strigăte și țipete pentru a energiza publicul și pentru a le susține partea. O astfel de caricatură tematică este o modalitate fantastică de a recunoaște unele realizări sportive sau de a marca un anumit eveniment. Forma de artă ar putea reprezenta subiectul purtând o ținută expresivă, strălucitoare, cântând un anumit cânt sau atitudine sau ținând în brațe un trofeu sau o medalie. Culorile, hobby-urile sau sporturile preferate ale unei persoane pot fi incluse în caricatură, împreună cu alte caracteristici care reflectă personalitatea sau interesele acesteia.

Poate fi un cadou frumos pentru un antrenor sau un membru al echipei și o reprezentare vizuală a succeselor echipei pentru suporteri sau adepți. Poate fi afișat la evenimente sportive, la festivități sau în sălile echipelor și poate fi imprimat pe tricouri, afișe sau alte produse.

O caricatură personalizată a unei majorete este o piesă de artă extraordinară de agățat pe perete sau de pus într-un cadru.

Caricatura poate fi afișată fizic sau postată pe site-uri de socializare precum Facebook, Instagram sau Twitter pentru a evidenția triumfurile persoanei și a atrage atenția asupra grupului sau evenimentului. Photolamus este un cunoscut serviciu online specializat în crearea de caricaturi personalizate din fotografii. Oferim o varietate de stiluri și oportunități din care să alegeți, inclusiv diferite ipostaze, stiluri de desen și fundaluri. Clienții noștri pot încărca o fotografie, pot alege dintre diferite posturi ale personajelor și stiluri de desen artistic, iar noi vom crea o caricatură personalizată.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.