Caricatura managerului

Cauți o caricatură de ziua de naștere pentru managerul tău sau vrei să-i surprinzi cu un desen al managerului de pensionare? Răsfoiește stilurile noastre și alege-l pe cel perfect pentru cadoul tău. Artistul nostru talentat va oferi fotografiilor tale o nouă viață și va face fanteziile tale să devină realitate. Încărcați fotografiile dvs. și vă vom livra un portret personalizat care vă va plăcea!

ID: 128
Caricatura managerului
Caricatura managerului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura managerului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura managerului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura managerului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura managerului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricaturile managerului sunt cadouri personalizate de manager pentru orice ocazie; satisfacția ta este prioritatea noastră. Putem reprezenta în cel mai bun drum aprecierea ta sinceră și cream câteva piese de artă frumoase. Optează pentru o caricatură minunată, cu o notă creativă și unică. Reprezentarea creativă poate părea amuzantă, sarcastică sau severă; totul depinde de tine. Putem picta orice idee creativă în orice dimensiune personalizată, la cerere.

Obțineți portrete de desene animate personalizate de înaltă calitate create pentru a vă celebra amintirile neprețuite. Acest model va arăta grozav într-o casă sau va fi un decor grozav ca tapet. Încarcă-ți fotografiile și descrie-ți dorințele pentru desenul de mai jos. Am lucrat cu peste 100 000 de clienți și companii uimitoare din întreaga lume.

Caricatura managerului: Cadou personalizat

Este nevoie de multă muncă pentru a alege un cadou pentru un manager. Alegerea unui cadou potrivit pentru un manager este o provocare destul de complicată, care implică multe riscuri. Există riscul ca acesta să aibă deja obiectul sau să interpreteze greșit un astfel de gest. Alegeți o cale de mijloc care va reuși fără îndoială. Optează pentru o caricatură originală care să îi evidențieze calitățile de conducere sau arată-i managerului tău ceva apreciere. Atunci vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă sprijinim! Cadourile pentru manageri nu trebuie să fie neapărat de lux sau scumpe; trebuie să fie originale, amuzante și memorabile. Dacă sunteți în căutarea unei caricaturi de ziua de naștere pentru un manager sau a unui desen pentru manager de pensionare, putem surprinde asemănarea întregului birou, interesele și amintirile bune. Cadourile sentimentale sunt o modalitate accesibilă de a-i mulțumi managerului tău. Deși cadourile personalizate necesită mai mult timp și organizarea sunt mult mai apreciate și au un impact mult mai semnificativ.

Pe site-ul nostru, puteți vizualiza galeria lucrărilor noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse formate, desene, tenul culorilor și stiluri digitale!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.