Caricatura mecanică

Cauți o caricatură de mecanic care să te reprezinte pe tine, locul de muncă sau compania ta? Poate doriți să creați un cadou unic și de neuitat pentru un prieten, membru al familiei sau coleg de muncă. Unul dintre artiștii noștri talentați Photolamus va crea o caricatură incredibilă bazată pe cele mai bune imagini și cerințe ale tale. Subiectul va fi portretizat pe un fundal personalizat într-un stil colorat din cap până în picioare. Orice solicitări pe care le aveți vor fi luate în considerare și vom include orice sugestii. O astfel de caricatură va arăta grozav pe rețelele de socializare sau cărți de vizită. Descrieți-vă conceptele mai jos și încărcați-vă imaginile. E-mailul dvs. va primi caricatura ca fișier JPG de înaltă rezoluție pentru imprimare. Caricaturile digitale pe postere, pânze, tricouri și căni sunt opțiuni de livrare suplimentare pentru un cost suplimentar. Expediem oriunde! La cerere, livrarea expres este disponibilă.

ID: 85
Caricatura mecanică
Caricatura mecanică
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura mecanică" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura mecanică" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura mecanică" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura mecanică

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cu caricaturi mecanice personalizate, vă puteți alimenta oferirea de cadouri

Caricaturile mecanicilor sunt fantastice! Acestea sunt abordări plăcute și originale pentru a onora cunoștințele și talentele mecanicilor, angajamentul și efortul lor. Lucrările de artă pot fi ajustate pentru a adăuga informații detaliate și caracteristici specifice persoanei sau grupului onorat. Acestea sunt cadouri ideale pentru oricine din domeniul auto, deoarece pot conține unelte, uniforme și alte componente unice pentru acel sector. De asemenea, puteți include în caricatură numele persoanei, o declarație pe care o rostește frecvent sau chiar numele magazinului sau al companiei sale. Aceste elemente minore pot face caricatura cu adevărat unică și garantează că va fi prețuită ca o amintire pentru anii următori.

Pentru fiecare eveniment, inclusiv o zi profesională, o zi de naștere sau o aniversare, caricaturile mecanice pot fi cadoul ideal. Fie că aveți nevoie de un cadou pentru un prieten, membru al familiei sau coleg de muncă care lucrează în sectorul auto, o caricatură de mecanic personalizat este o alegere plină de umor și distinctivă care cu siguranță va fi plăcută.

O caricatură mecanică poate fi realizată în diferite grade de exagerare și abordări artistice, de la realist la comic, în funcție de dorințele clientului. Photolamus oferă o selecție de mai multe stiluri artistice, de la desene alb-negru până la ilustrații color, permițând clienților să aleagă stilul care se potrivește cel mai bine cerințelor și gusturilor lor. Artiștii talentați de la Photolamus se angajează să colaboreze îndeaproape cu clienții pentru a produce caricaturi personalizate care corespund cerințelor și preferințelor lor specifice.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14249

Drawing is done proficiently. Final product is amazing and completed so quickly. Love this !!!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)