Caricatura mirilor

Surprinde-ți pe grooms-uri cu o caricatură fantastică, amuzantă, extrasă din fotografii personale. Dacă aveți de gând să vă sărbătoriți petrecerea de nuntă în Las Vegas, New York sau Paris, suntem gata să desenăm orice caricatură tematică pentru locurile de nuntă la alegere. Obțineți un desen de caricatură uimitor din fotografii personale cu fundaluri frumoase. Selectați dintre diverse stiluri de desen și ipostaze ale unui artist sau încărcați unul și convertiți-vă fotografia într-o caricatură amuzantă. Vom afișa personajele principale în funcție de nevoile dvs. și vom adăuga orice obiect sau inscripție la alegere. Clienții mulțumiți și recenziile uimitoare ale caricaturii ne inspiră; prin urmare, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a face clienții noștri fericiți. Putem desena petreceri mari, așa că dacă sunteți interesat de peste 20 de persoane, nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă de grup. Puteți obține, de asemenea, desenul de caricatură pentru petrecerea de mire pe pânză, copie foto imprimată cu livrare în întreaga lume.

ID: 19
Caricatura mirilor
Caricatura mirilor
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura mirilor" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura mirilor" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura mirilor" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatura mirilor

Comanda online Caricatura mirilor

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un astfel de cadou va fi pe placul tumerilor tăi.

Mai întâi, să vedem cine sunt aceste personaje și rolul lor în sărbătorirea unei nunți. Ei sunt însoțitorii bărbați ai mirelui în ziua lui specială. Mirele își alege în mod tradițional cei mai apropiați prieteni și rude pentru a fi în acest rol, onorându-l și sprijinindu-l pe tot parcursul procesului de planificare. Pe lângă toate, au și un rol important și anume să ofere multă pozitivitate și voie bună acestei sărbători. De obicei sunt cei mai amuzanți oaspeți și au un mare simț al umorului. Cu ajutorul artei, le poți oferi ceva creativ ca o caricatură cadou de mirele în semn de recunoștință și mulțumire. Versiunea digitală a acestei fantastice Caricaturi Groomsmen va arăta grozav pe rețelele sociale și va colecta multe aprecieri și aprecieri. Într-un cadru și atârnat pe un perete, va atrage atenția oricui, fiind totodată un plus estetic plăcut pentru decorul casei sau locul de muncă. Oferirea unui astfel de cadou este o idee grozavă; astfel, le vei oferi mirilor tăi o dispoziție grozavă și vei completa colecția lor de portrete cu o expoziție nouă, neobișnuită.

Imaginația este un drum plin de ingeniozitate, așa că nu ezitați să descrieți orice idee sau cerere. Profesioniștii noștri talentați vor transforma orice dorință în realitate, aplicând orice loc preferat sau destinație de vis în fundal sau element relevant pentru a oferi Caricaturii un atractiv unic.

Stilurile personalizate de desen pentru domnișoare vă vor ține ocupat cu explorarea și alegerea dvs.

Pentru cea mai bună înțelegere, încărcați fotografii vizibile ale acestor oaspeți minunați, notați așteptările și condițiile dvs. pentru Caricatură de mai jos și vă vom îndeplini toate așteptările! Fotografiile dvs. de înaltă calitate încărcate îl vor ajuta pe artistul nostru să creeze o caricatură impresionantă care va surprinde pe oricine doriți.

Am colectat un grup vast de recenzii autentice ale clienților; cu Photolamus, obțineți asistență pentru clienți de cinci stele, conform politicii noastre de dragoste 100%.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.