Caricatura omului

Vrei să faci un cadou neobișnuit prietenului tău? Comandă o caricatură a unui bărbat. Astfel, vei oferi unui prieten o dispoziție grozavă și, de asemenea, vei completa colecția lui de portrete cu o expoziție nouă, neobișnuită. Imaginile de caricatură de bărbat sunt un lucru care este util pentru toată lumea. La urma urmei, cine nu și-ar dori să se vadă ca personaje de desene animate?! Cu desenele noastre digitale, puteți face o surpriză plăcută pentru cel mai bun prieten, frate, coleg sau șef.

ID: 124
Caricatura omului
Caricatura omului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura omului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura omului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura omului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricatura omului

Comanda online Caricatura omului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricatura unui bărbat frumos este o alegere excelentă a unei imagini care poate fi plasată pe pagina ta de socializare. Există zeci de alte motive pentru care merită să comanzi o caricatură a unui portret masculin. Principalul este că vei crea o încărcătură incredibilă de emoții pozitive care îți vor fi disponibile, din nou și din nou, de fiecare dată când te uiți la un desen animat.

Emoțiile sunt ceva care face viața completă. Umorul ne oferă una dintre cele mai importante emoții. Ce vă poate garanta ție și prietenilor tăi mult umor? Desigur, o uimitoare caricatură masculină de la Photolamus o poate face! O astfel de caricatură va fi un cadou grozav de ziua de naștere. Îl poți face cadou cu orice ocazie sau fără niciun motiv. O caricatură plină de culoare, emoționantă a unui bărbat, creată după toate regulile genului, nu va lăsa pe nimeni indiferent. Explorează galeria lucrărilor noastre și te vei putea convinge de asta!

Caricatura bună mulțumește pe toată lumea


Caricatura de desene animate de bărbat este o oportunitate de a râde de tine. Oferă unei persoane o abilitate unică - autoironia. O caricatură bună poate distorsiona imaginile fără a distruge estetica imaginii. Îmbunătățește trăsăturile imaginii și înfrumusețează emoțiile și expresiile faciale. Creează o nouă viziune asupra aspectului unei persoane fără a jigni pe cineva sau a oferi indicii negative. O caricatură este o fantezie fără limite despre ceea ce ar putea fi imaginea unei persoane. Și această fantezie, asezonată cu umor, este foarte utilă tuturor. Prin urmare, ar trebui să comandați o caricatură a unui bărbat. Prin urmare, un bărbat frumos caricatura poate fi un cadou grozav pentru prietenul tău.

Un corp de caricatură masculină de la Photolamus vă va încânta cu conținut luminos și detalii digitale de înaltă calitate. Aici puteți face o caricatură în zeci de stiluri diferite. Poate fi un portret clasic de caricatură de bărbat, un desen animat, o imagine minimalistă desenată manual etc. În calitatea codului sursă, orice fotografie poate fi selectată pentru a fi convertită într-o caricatură. De asemenea, fundalul imaginii sursă poate fi transformat într-un anturaj de imagini de caricatură de om. Dacă doriți, puteți elimina fundalul original pentru a realiza un portret de caricatură. În Photolamus, puteți încerca zeci de tehnici artistice care să vă ajute să creați cea mai strălucitoare și amuzantă caricatură.

Înainte de a face o caricatură masculină, amintiți-vă câteva rețete pentru o caricatură bună. Alegerea unei imagini cu focalizarea și expunerea corecte ca sursă este cea mai bună. Fața personajului principal ar trebui să ocupe cel puțin o cincime din volumul fotografiei. Apoi, producătorul de caricaturi online poate elabora fiecare detaliu al imaginii originale. Datorită acestui lucru, veți putea obține o caricatură de bărbați cu linii contrastante excelente și expresii faciale bine desenate ale personajului. Încercați să faceți prima caricatură a unui bărbat chiar acum și veți înțelege cât de mult procesul de creare a unor astfel de imagini este o distracție plăcută.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14925

Super. Trop content du résultat. Et du coup je vous passe une autre commande aujourd'hui pour un autre collègue.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)