Caricatura păsărilor

Obțineți un portret de desene animate cu păsări, exclusiv și individual, în stil digital colorat, cu un fundal frumos. Simbolismul și semnificația păsărilor includ libertatea, grația, dragostea, puterea, longevitatea, eternitatea, fericirea și dragostea. Păsările simbolizează iertarea, speranța și intervenția divină, printre altele. Poate fi înfățișat cu locul tău preferat sau cu o destinație de vis în fundal și un cadou personal este creat pentru destinatar.

ID: 74
Caricatura păsărilor
Caricatura păsărilor
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura păsărilor" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura păsărilor" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura păsărilor" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura păsărilor

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Artistul nostru talentat va oferi fotografiilor tale o nouă viață și va face fanteziile tale să devină realitate. Acest model va arăta impresionant sau va fi un decor grozav de tapet. Încarcă-ți fotografiile și descrie-ți dorințele pentru desenul de mai jos.

Cadou cu semnificație specială

Experții noștri talentați Photolamus în stil și desene caricaturale vă vor explica cum să vă transformați ideile în alegeri de decor care să vă dezvăluie personalitatea. O astfel de caricatură va fi un cadou grozav și va decora interiorul oricărei case. Transformă-ți casa într-o oază de echilibru și pace cu colecția noastră pitorească de păsări.

Probabil că te vei simți plictisit și neinspirat dacă spațiul tău de birou este plictisitor. Însă, un desen frumos poate transforma acest mediu monoton într-unul inspirațional care alimentează creativitatea, energia și dinamismul, ceea ce este esențial pentru motivația ta la locul de muncă. Există multe modalități de a vă îmbunătăți spațiul de birou plictisitor, dar o caricatură este cea mai de succes idee. Creați un spațiu distractiv în care angajații dvs. doresc să lucreze și care, de asemenea, le va îmbunătăți starea de spirit.

Vrei să-ți decorezi casa sau locul de muncă cu ceva special? Vă putem sugera câteva idei. Aceste zece păsări simbolizează libertatea: porumbei, vulturi, păuni, canari, stârci, vrăbii, albatroși, robi, perusi și macarale. Sensul blue jay reprezintă puterea, comunicarea și claritatea. Asemenea unui totem de pasăre, semnificația spirituală a păsărilor este una de înălțare, iluminare, speranță și înțelepciune.

Dacă sunteți proprietarul unei păsări frumoase și doriți să faceți o anumită caricatură, vom crea cea mai bună versiune de desene animate pe care o veți prețui pentru totdeauna. Vom evidenția personalitatea distinctivă a păsării tale și vom transforma o imagine simplă în ceva fermecător și frumos.

Alegeți cea mai bună opțiune și comandați o caricatură de desene animate personalizate cu pasăre desenată manual din fotografia dvs. online! Artiștii noștri profesioniști pot caricaturi păsări folosind diferite tehnici și stiluri de desen.

Descoperiți câteva dintre lucrările de artă fantastice pe care le-am realizat. Fii uimit de portofoliul ales de noi, care prezintă ideile clienților noștri.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.