Caricatura papagalului

Papagalii sunt expresivi și fotogenici. Surprinde-ți micul prieten zgomotos cu pene colorate într-un desen drăguț. Artistul nostru va desena o caricatură drăguță a păsării tale minunate în orice stil dorești și cu orice fundal exotic la alegere, bazat pe fanteziile tale. Un astfel de desen artistic va arăta grozav pe Social Media sau chiar îți poți decora interiorul casei cu o pânză de orice dimensiune. Uimește-ți prietenii sau rudele care au o pasăre atât de zgomotoasă și colorată; vă asigurăm că vor fi foarte încântați și vor păstra un astfel de desen pentru o lungă perioadă de timp. Încarcă una sau mai multe fotografii cu papagalul tău și definește-ți dorințele mai jos. Versiunea finală a Caricaturii de artă va fi trimisă pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare sunt oferite pentru un cost suplimentar: o caricatură drăguță de papagal pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrarea în toată lumea este, de asemenea, disponibilă! Livrarea rapidă este posibilă la cerere.

ID: 324
Caricatura papagalului
Caricatura papagalului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura papagalului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura papagalului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura papagalului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura papagalului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un astfel de cadou expresiv va multumi pe oricine.

Primul lucru care ne vine în minte când spunem Papagal este culoarea și exotismul. Natura ascunde mistere, care sunt confirmate de frumusețea care ne înconjoară. Expresivitatea unui papagal poate captiva pe oricine, iar culorile care îl caracterizează pe acest mic erou ne pot oferi o stare de bucurie și pozitivitate.

Datorită atractivității și inteligenței lor excepționale, papagalii sunt, fără îndoială, una dintre cele mai preferate specii de păsări. Capacitatea lor de a imita vocea umană, precum și plăcerea adăugată adusă de penajul lor multiplă și viu colorat, îi fac un animal de companie popular, în special în rândul copiilor.

Atingere exotică cu caricatura de desene animate cu papagal

Să nu neglijăm aspectul lor fotogenic; în imagini, portrete și diverse opere de artă, reprezentarea lor oferă un aer sofisticat de bogăție și abundență, și anume prin colorarea pe care o posedă. O caricatură de desene animate cu papagal va adăuga o notă exotică oricărui spațiu sau decor, servind ca un excelent element de decor în diferite spații de agrement.

Alternativele tehnicilor și stilurilor folosite și gradul de Caricatură sunt criterii esențiale în înfățișarea unei astfel de opere de artă. Desigur, în realizarea acestui lucru, vom lua în considerare orice cerere sau indicație. Puteți vedea cele mai recente tendințe în arta caricaturii vizualizând colecția noastră completă de lucrări finite și publicate pe site-ul nostru.

Scopul central al unei caricaturi este de a stimula emoțiile și pozitivitatea. Artiștii noștri profesioniști de caricatură desenează capodopere personalizate din fotografiile tale. Un artist talentat poate jongla cu imaginile și poate îmbogăți ideile cu nuanțe comice. Alegeți stilul dorit și descrieți așteptările dvs. - noi vom face magia!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.