Caricatura prietenilor

Ai nevoie de un cadou pentru un prieten care s─â reflecte cel mai bine prietenia ta? Caricaturile prietenilor fac un cadou cu adev─ârat memorabil ╚Öi unic, care poate fi pre╚Ťuit ani de zile. Indiferent dac─â ave╚Ťi nevoie de o pies─â de art─â personalizat─â pentru albumul dvs. de familie sau pentru a oferi cadou prietenilor sau colegilor la un eveniment special, o caricatur─â personalizat─â va fi cu siguran╚Ť─â un succes. Este un mod pl─âcut ╚Öi creativ de a-╚Ťi s─ârb─âtori prietenia ╚Öi arat─â c─â te-ai g├óndit ╚Öi ai depus efort pentru a crea ceva extraordinar. ├Än plus, umorul ╚Öi u╚Öurarea unei caricaturi o fac un bun ├«nceput de conversa╚Ťie ╚Öi poate aduce bucurie ╚Öi r├ós ├«n orice ocazie. Livrare suplimentar─â pl─âtit─â: caricaturi de art─â imprimate pe p├ónz─â sau h├órtie foto, tricou ╚Öi can─â cu livrare ├«n ├«ntreaga lume.

ID: 118
Caricatura prietenilor
Caricatura prietenilor
Timp de desen

├Än medie, desenele "Caricatura prietenilor" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare ├«n decurs de 5-7 zile. Oferim op╚Ťiuni de timp de tragere rapid─â pentru comenzile urgente cu livrare ├«n 1-3 zile. Not─â: data final─â de livrare depinde ├«n mare m─âsur─â de num─ârul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura prietenilor" sunt livrate ca fi╚Öiere JPG de ├«nalt─â rezolu╚Ťie, cu un raport de aspect de 8x10. Pute╚Ťi imprima desenele pe p├ón─â la 40" la nivel local sau pute╚Ťi comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere ╚Öi p├ónze de diferite dimensiuni. Toate op╚Ťiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primi╚Ťi revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura prietenilor" . Deoarece satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este prioritatea noastr─â principal─â, vom ad─âuga orice modific─âri la desenul dvs. p├ón─â c├ónd sunte╚Ťi 100% mul╚Ťumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastr─â profesioni╚Öti de arti╚Öti caricaturi.

Selecta╚Ťi stilul pentru Caricatura prietenilor

Comanda online Caricatura prietenilor

C├óte persoane, animale de companie ╚Öi vehicule dori╚Ťi s─â desena╚Ťi din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Pute╚Ťi solicita orice fundal personalizat la alegere.

V─â rug─âm s─â ├«nc─ârca╚Ťi fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selecta╚Ťi fotografiile clare ├«n care fiecare fa╚Ť─â este clar vizibil─â
  • Pute╚Ťi ├«nc─ârca at├ót fotografii separate, c├ót ╚Öi fotografii de grup
  • ├Änc─ârca╚Ťi fotografii prin intermediul programului de ├«nc─ârcare de mai jos sau trimite╚Ťi-le la support@photolamus.com

Cerin╚Ťele dvs. de desen (op╚Ťional)

Cota╚Ťia comenzii dvs
Desenul t─âu
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Num─âr de recuzit─â: 0

Pret desen:
168HK$

Caricaturile prietenilor: modul perfect de a surprinde personajele tale preferate de sitcom într-un mod distractiv și ciudat!

Caricaturile prietenilor sunt un cadou perfect pentru diverse ocazii, cum ar fi zile de na╚Ötere, aniversari, nun╚Ťi, s─ârb─âtori sau pur ╚Öi simplu ca o surpriz─â distractiv─â pentru un prieten sau persoana iubit─â.

Lucr─ârile noastre de art─â personalizabile pot fi adaptate pentru a se potrivi preferin╚Ťelor ╚Öi intereselor unice ale destinatarului. Indiferent dac─â dori╚Ťi o pies─â de art─â digital─â sau fizic─â, alb-negru sau color, arti╚Ötii no╚Ötri vor lucra cu dvs. pentru a crea un portret unic, care surprinde esen╚Ťa personajelor tale preferate Friends. Pute╚Ťi alege dintre diferite dimensiuni, stiluri ╚Öi op╚Ťiuni ╚Öi chiar pute╚Ťi oferi instruc╚Ťiuni sau preferin╚Ťe specifice artistului.

Artiștii folosesc diverse tehnici și medii, cum ar fi creioane, cărbune, vopsele sau instrumente digitale, pentru a crea asemănarea distinctivă și recunoscută a fiecărei persoane. Scopul este de a surprinde nu doar trăsăturile lor fizice, ci și trăsăturile și manierele lor de personalitate, făcând din fiecare caricatură o reprezentare unică a subiectului său.

Surprinde-╚Ťi prietenul sau membrul familiei care iube╚Öte prietenii cu o capodoper─â personalizat─â pe care o vor pre╚Ťui pentru totdeauna.

├Än╚Ťelegem c─â cele mai bune caricaturi ├«mbin─â umorul ╚Öi exagerarea ├«n timp ce seam─ân─â cu subiectul. Arti╚Ötii no╚Ötri talenta╚Ťi folosesc tehnici tradi╚Ťionale de desen ╚Öi instrumente digitale pentru a crea o caricatur─â personalizat─â, juc─âu╚Ö─â ╚Öi recunoscut─â. Avem mare grij─â s─â studiem tr─âs─âturile fe╚Ťei, expresiile ╚Öi limbajul corpului subiectului pentru a surprinde asem─ânarea lor ├«ntr-un mod distractiv ╚Öi autentic. Comanda acum si lasa-ne sa te ajutam sa creezi un cadou distractiv si memorabil pe care nu il vor uita niciodata!

Desenul de art─â al unui prieten poate fi, de asemenea, o pies─â grozav─â de art─â de perete care poate lumina o camer─â ╚Öi poate ad─âuga o not─â unic─â ╚Öi personal─â colec╚Ťiei de portrete a unui prieten. Caricaturile sunt adesea create ├«ntr-un stil distractiv ╚Öi exagerat, f─âc├óndu-le s─â ias─â ├«n eviden╚Ť─â fa╚Ť─â de portretele ╚Öi operele de art─â mai tradi╚Ťionale.

Atunci c├ónd este at├órnat─â pe un perete, caricatura unui prieten poate servi ca o pies─â de conversa╚Ťie ╚Öi o reamintire a prieteniei ╚Öi conexiunii dintre indivizii portretiza╚Ťi. Poate fi, de asemenea, o modalitate distractiv─â ╚Öi creativ─â de a ad─âuga pu╚Ťin umor ╚Öi personalitate unei camere, prezent├ónd ├«n acela╚Öi timp talentul artistic al artistului de caricatur─â.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14806

Es gef├Ąllt mir sehr gut, die rechte Frau mit dem Zopf ,da k├Ânnte das Gesicht etwas schmaler sein es passt nicht zum Hals!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine W├╝nsche wurden super umgesetzt. Ein gro├čes Lob an den K├╝nstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)