Caricatura profesorului

Solicitați artistului nostru să deseneze un cadou grozav de caricatură pentru profesor în orice stil doriți din fotografie. Poate fi orice ocazie de sărbătorire, o zi de naștere, o aniversare sau Crăciun, sau poate fi oferită ca simbol al aprecierii și al respectului. Poți fi sigur că destinatarul va fi încântat de un astfel de cadou. Nu ezitați să menționați toate cerințele și ideile dvs. în caseta de mai jos și obțineți în câteva zile o lucrare de artă grozavă. Caricatura dvs. școlară va fi livrată ca fișier JPG pe e-mailul dvs. Livrări suplimentare contra cost: desen imprimat pe pânză, hârtie foto, tricou și cană cu livrare în întreaga lume.

ID: 77
Caricatura profesorului
Caricatura profesorului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura profesorului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura profesorului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura profesorului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura profesorului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Un mare simbol al aprecierii și al respectului

Te-ai întrebat vreodată care este rolul unui profesor în viața ta? Profesorii se comportă ca modele, ca cineva pe care-l admirăm. Așteptăm la ei pentru sugestii și îndrumări; învățăm prin ei, angajamentul lor față de excelență și capacitatea lor de a ne face să realizăm creșterea noastră personală. Pe lângă rolul lor de a fi ambasadori ai cunoștințelor și de a ne ghida în această lume plină de întrebări, ei ne inspiră și ne încurajează să urmărim măreția, să trăim la maximum potențialul nostru și să vedem ce este mai bun în noi înșine.

Un cadou bun pentru Ziua Profesorului

Sunt multe ocazii în care îți poți mulțumi profesorul cu o caricatură impresionantă. De exemplu, Ziua Mondială a Profesorului este marcată anual pe 5 octombrie pentru a onora toți profesorii din întreaga lume, fie de Crăciun, de o zi de naștere, fie cu ocazia pensionării. Găsirea cadoului perfect de oferit cu o ocazie specială este destul de solicitantă, mai ales pentru profesor – dar nu cu ajutorul cadourilor personalizate.

Dacă vorbim de pensionare, un astfel de cadou va fi potrivit pentru a-ți face profesorul fericit pentru mulți ani de acum înainte. Îl poate pune pe un perete pentru a-și decora casa sau masa de lucru, sau chiar pe rețelele de socializare ca imagine de avatar. Cu siguranță se va simți mândru că are discipoli atât de creativi, iubitoare și respectuoși. Indiferent de ocazie cu care sărbătorești, avem cele mai bune opțiuni! Concepem noi produse creative zilnic cu echipa noastră profesionistă de design și dezvoltăm noi lucrări de artă pentru tine. Pasionați de artă, misiunea noastră este să vă aducem vouă și celor dragi acele mici momente importante de fericire și bucurie atunci când obțineți rezultatul.

Avem multe produse care vă pot inspira să alegeți cele mai bune practici, tehnici și stiluri ilustrative, cum ar fi stilizarea unei lovituri de pensulă, a unui creion sau chiar a unui creion digital.

Profesorul de lângă caricatura de masă este cea mai faimoasă și ordonată operă de artă din acest gen. Explorați galeria operelor noastre de artă și alegeți cum doriți să fie reprezentat personajul principal, poziția și elementele simbolice să fie adăugate.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.