Caricatura propunerii

Ai nevoie de idei de propuneri și de inspirație? Creați amintirile perfecte de logodnă. Dați-vă învârtirea uneia dintre aceste idei drăguțe și memorabile de cerere în căsătorie. O astfel de operă de artă va fi un cadou romantic pentru partenerul tău semnificativ pe care îl vei aminti pentru totdeauna, iar un astfel de desen va arăta grozav pe rețelele tale de socializare sau chiar înrămat pe perete lângă celelalte fotografii de acasă. Transformă fotografiile într-un portret delicat cu fundal frumos. O astfel de caricatură este un cadou frumos și original pentru sufletul tău pereche.

ID: 15
Caricatura propunerii
Caricatura propunerii
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura propunerii" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura propunerii" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura propunerii" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura propunerii

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 2
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
336HK$

Desenele drăguțe, romantice și memorabile vă vor aminti de dragostea voastră intensă. Efectuarea unei comenzi este foarte usoara. Încărcați-vă fotografiile și obțineți o caricatură de propunere excelentă cu orice fundal doriți. Veți obține un portret digital frumos și unic, desenat manual, pictat din fotografiile dvs. de artiști creativi.

Cadouri unice pentru evenimente speciale

Ți-ai imaginat întotdeauna că ți se cere să te căsătorești chiar lângă Turnul Eiffel sau poate pe o mică gondolă din Veneția? Orice locație romantică la care ai visat poate fi folosită ca fundal. Putem adăuga această frumusețe la orizont, creând o atmosferă unică. Echipa Photolamus va ajuta la reprezentarea acestui eveniment frumos în moduri sugestive diverse. Fie că doriți să fie iarnă sau vară, zi sau noapte, sau îmbrăcăminte adecvată, vă vom descrie acest eveniment fantastic conform așteptărilor dumneavoastră. Vom tine cont de faptul ca fiecare detaliu conteaza.

Fie că ți s-a cerut deja să te căsătorești și vrei să surprinzi acest moment cu ajutorul unei caricaturi frumoase, fie că vrei să impresionezi cu o cerere fantastică în căsătorie, avem cele mai bune soluții.

Ce ar putea completa mai bine un astfel de eveniment dacă nu ceva amuzant? De exemplu, un cadou care ar transmite emoțiile unei astfel de circumstanțe precum logodna. De obicei, este folosit pentru a îmbunătăți trăsăturile cuiva sau a ceva pentru a-l face recunoscut, pentru a-l face de râs sau pentru a-l comenta într-un fel.

Oferă o notă distractivă acestui eveniment important din viața ta.

Simțul umorului este esențial, mai ales în viața de cuplu. Artiștii talentați Photolamus vor surprinde cu plăcere și vor transforma într-un desen splendid momentul de logodnă. Caricatura se va baza pe caracterizarea și ideile tale care reflectă pe deplin atmosfera romantică și sentimentele grozave ale acelei zile critice.

Putem desena orice idee de design pentru caricatura propunerii dvs. într-un stil complet diferit, cum ar fi o reprezentare a unei lovituri de pensulă, a unei lovituri de creion sau a unei metode de creion digital.

Am compilat o expoziție extinsă de recenzii reale ale clienților. În plus, vom adăuga orice transformări picturii tale artistice până când vei fi convins să-ți placă!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.