Caricatura pudelului

Ești în căutarea unei caricaturi personalizate sau a unui portret de pudel? Indiferent de motivele pentru care sărbătorești, avem cea mai bună soluție! Dacă vrei să faci cadou și să-i uimești pe cei dragi cu un cadou unic și atrăgător, atunci ești la locul potrivit. Încărcați fotografiile pudelului dvs. - vă vom livra o lucrare de artă desenată manual cu câinele dvs. și vă veți bucura de rezultat.

ID: 137
Caricatura pudelului
Caricatura pudelului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura pudelului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura pudelului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura pudelului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura pudelului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Dragul tău prieten canin poate fi înfățișat ca un super-erou alături de iubitul său stăpân într-un stil delicat de acuarelă sau orice tip preferi. Realizarea bucuriei clienților este prioritatea noastră în această datorie; prin urmare, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a face clienții noștri să zâmbească. Materializează-ți ideile într-o caricatură delicată cu un fundal frumos. Încărcați-vă fotografiile și obțineți o caricatură cu caniche grozavă cu orice scene doriți. O pictură portret poate fi o biografie - spunând povestea vieții acelui animal de companie.

Cel mai bun cadou pentru un proprietar de pudel

Pudelii sunt câini străluciți, percepuți frecvent ca fantezi, delicati sau tremurători. Pudelul simbolizează mândria, grația și stilul. Partenerul perfect pentru cineva care iubește moda sau produsele de frumusețe! Un pudel este considerat pe scară largă ca fiind norocos și va aduce o mare prosperitate proprietarului său. O caricatură a unui pudel poate îmbogăți și decora interiorul oricărei case. Crearea unei ambianțe și a unei atmosfere complementare în interiorul casei tale va adăuga o valoare semnificativă confortului de locuit și o impresie fermecătoare a spațiului tău personal.

Transformă fotografiile micului tău prieten canin într-un desen frumos cu fundal frumos. Astfel, vei oferi unui prieten o dispoziție grozavă și vei completa sortimentul său de portrete cu o expoziție nouă, neobișnuită.

Proprietarul cu caricatura pudel este o opera de artă unică care va emana dragoste pură, devotament și afecțiune. Va deveni un accent frumos pe perete și va provoca multe emoții pozitive. De asemenea, va fi un cadou deosebit care va imbogati decorul interior al oricarei locuinte. Animalele de companie sunt, de asemenea, considerate membri ai familiei noastre. Câinii sunt esențiali pentru familia ta, așa că include-i alături de frații lor umani în imaginea tradițională a familiei.

Puteți admira galeria lucrărilor noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine dintr-un munte de formate, desen, colorat și stiluri digitale!

Ulterior, Capodopera va fi trimisă pe e-mailul dvs. sub formă de fișier JPG gata de tipărit - distribuție suplimentară la un cost suplimentar: Poster pânză, tricou sau cană. Livram si international.

Putem arhitectura orice idee de design! Vom adăuga orice reajustări la desenul tău până când vei fi 100% fericit! Este posibil să se realizeze pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.