Caricatura pug

Căutați un desen personalizat Pug din fotografia dvs.? Fiecare proprietar de Pug știe că este norocos să aibă un prieten atât de dulce și loial. Încarcă fotografii cu micul tău prieten canin și vom aduce un desen animat cu pug dintr-o fotografie pe care o vei prețui pentru totdeauna! Autorii noștri creativi știu să observe trăsături și momente cu potențial comic semnificativ și să scoată în evidență frumusețea unui câine atât de adorabil. Desenul poate părea comic, ironic sau sever; totul depinde de tine. La cerere, putem prezenta orice idee de design în orice dimensiune personalizată. Vă putem arăta în cel mai bun mod cum vă distrați cu micuțul dvs. însoțitor și vă putem crea câteva opere de artă minunate.

ID: 159
Caricatura pug
Caricatura pug
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura pug" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura pug" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura pug" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura pug

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cadoul perfect pentru proprietarul unui pug

Pugs au un temperament echilibrat, farmec drăguț, agreabil și o dispoziție iubitoare și iubitoare. Pugii trăiesc pentru a-și mulțumi stăpânilor, așa că sunt ușor de dresat. Sentimentele lor sunt ușor rănite și nu ar trebui să folosim niciodată metode dictatoriale în timpul lecțiilor de instruire.

Acești prieteni de încredere și adorabili îți pot face viața mai frumoasă și mai confortabilă. Surprinde-i pe cei dragi cu o Caricatură Pug!

Câinii sunt cei mai buni prieteni și fac parte integrantă din familia ta, așa că adaugă-i alături de frații lor umani în portretul tradițional de familie. Fiecare proprietar de câine visează să aibă o astfel de capodoperă a iubitului lor prieten cu patru picioare. Tonificați-vă pugul și adăugați o idee originală pentru a vă diversifica viața și decorarea casei, precum și o idee perfectă pentru a face un cadou prietenilor de companie cu orice ocazie. Dacă doriți ca picturile să adauge mai multă intensitate și să conducă acasă sau la locul de muncă, ar trebui să vă gândiți să imprimați Caricaturi Pug, care este cel mai bun premiu pentru un părinte câine.

Puteți analiza galeria capodoperelor noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine dintr-un munte de formate, desen, colorat și stiluri digitale! Echipa noastră fericită vă va reprezenta dorințele într-un stil complet diferit. Poate fi ca o stilizare a unei lovituri de pensula, a unui creion sau chiar a unui creion digital; totul depinde de tine.

Nu este nimic impracticabil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi. Putem descrie orice idee de design! Vom adăuga orice corecții la desenul tău până când vei fi 100% mulțumit!

Obțineți o caricatură uimitoare, cu o întorsătură creativă și unică, cea mai bună contribuție personalizată și plină de căldură pentru orice ocazie.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.