Caricatura savantului

Este pasiunea ta pentru știință atât de puternică datorită personalității tale curioase? Căutați un cadou unic pentru iubitorii de cercetare? Descoperiți selecția noastră de caricaturi de oameni de știință și comandă un cadou personalizat desenat manual pentru tine sau ca cadou unui tehnic de laborator, inginer chimist, epidemiolog, microbiolog sau oricărui om de știință pentru o surpriză fericită cu orice ocazie! Urmează-ți pasiunea științifică. O caricatură personalizată a unei persoane este o idee excelentă pentru un cadou amuzant și drăguț pentru ziua ei de naștere, ziua profesională sau orice altă ocazie.

ID: 312
Caricatura savantului
Caricatura savantului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura savantului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura savantului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura savantului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura savantului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Este întotdeauna o încântare să asist la acel moment surprinzător în care cineva îi vede caricatura pentru prima dată. Artistul nostru talentat va oferi imaginilor tale o nouă viață și va face invenția ta să devină realitate. O astfel de caricatură va fi un cadou grozav și va decora interiorul oricărei case. Transformă-ți fotografiile într-o caricatură delicată cu fundal frumos. Încărcați-vă fotografiile și obțineți un portret excelent al savantului cu orice fundal doriți. Veți obține lucrări de artă digitale frumoase și unice, desenate manual, pictate din fotografiile dvs. de artiști talentați. Creatorii noștri știu să surprindă componente și momente cu un potențial distractiv numeroase.

Un cadou grozav pentru orice om de știință

Oamenii percep știința ca fiind ceva provocator și ostil. Multe sunt de vină pe acele filme și cărți care îi prezintă pe oameni de știință drept tocilari. Când explorezi știința, înțelegi cum să investighezi cantități adesea extinse de date. Înveți cum să alegi dovezile potrivite, ce este greșit și ce necesită a fi explorat mai mult. Acest tip de reflecție analitică este vitală în multe domenii diferite.

Fie că ai acasă un mic explorator și cercetător căruia îi place să descopere și să experimenteze lucruri noi, fie că vrei să faci un cadou cu o zi profesională, atunci ești în locul potrivit.

Copilului tău îi place chimia și petrece ore întregi analizând orice obiect pe care îl consideră atractiv la microscop? Surprinde-l cu un cadou care il va incuraja sa isi indeplineasca visul de a deveni un bun cercetator in domeniu. Puteți agăța această capodopera frumoasă pe peretele camerei sale. Un astfel de portret îl va motiva și îl va ajuta să-și înțeleagă adevărata vocație.

Alege un om de știință în caricatură

Picturile noastre creative sunt un cadou ideal pentru copii și oameni de știință aspiranți și practicanți.

Desenul cu aspect interactiv pentru copiii tăi îi va motiva să-și urmeze visul. Puteți crea oportunități exploratorii și creative pentru a-i face să înțeleagă mai bine știința.

Indiferent dacă aveți o zi de naștere sau doriți să arătați respect față de cineva care are legătură cu știința, avem soluția perfectă. Vom transforma o fotografie generală într-o caricatură care prezintă o persoană care își desfășoară activitățile sau hobby-urile preferate.

Am colectat un grup vast de recenzii sincere ale clienților. Cu Photolamus, obțineți asistență pentru clienți de cinci stele, conform politicii noastre de dragoste 100%.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.