Caricatura stomatologului

Comandați o frumoasă caricatură de dentist desenată manual de către unul dintre artiștii noștri profesioniști Photolamus, pe baza fotografiilor și ideilor dvs. Această frumoasă caricatură dentară este o idee grozavă pentru a vă duce afacerea la următorul nivel prin captarea angajaților dumneavoastră în fața stomatologiei dumneavoastră.

ID: 43
Caricatura stomatologului
Caricatura stomatologului
Timp de desen

În medie, desenele "Caricatura stomatologului" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricatura stomatologului" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricatura stomatologului" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricatura stomatologului

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cauți o caricatură de stomatolog masculin? Încarcă una sau mai multe dintre cele mai bune fotografii ale tale și foarte curând vei primi o operă de artă potrivită pentru oricare dintre scopurile tale.

În caz contrar, obțineți o caricatură de femeie stomatolog pentru a vă mulțumi personalului prietenos. Vă asigurăm că un desen atât de frumos le va mulțumi colegilor și va fi un cadou grozav pentru șeful dvs. Vă putem desena în orice stil și pe orice fundal. Încărcați o fotografie a biroului dvs. de lucru și vă vom desena locul de muncă cu precizie. Vom fi bucuroși să desenăm un desen al oricăruia dintre angajații dvs., fie că este un stomatolog pediatru, un dentist-terapeut, un igienist, un ortoped sau așa mai departe.

Cadoul perfect pentru orice dentist profesionist

Acest dentist caricatural va arăta grozav pe rețelele de socializare, pe cărțile de vizită sau chiar va decora stomatologia sub formă de poster sau pânză de orice dimensiune. Clienții tăi își vor aminti astfel de desene pentru totdeauna și te vei remarca perfect de concurenți prin originalitatea ta. Aceasta este o oportunitate grozavă de a le arăta clienților cât de mult vă place munca.

Încarcă una sau mai multe dintre cele mai bune fotografii ale tale și descrie oricare dintre ideile tale, iar în curând vei avea o piesă de artă de care să fii mândru.

Revizuiri gratuite nelimitate pentru desenul dvs. dentar

Oferim modificări gratuite nelimitate pentru satisfacția dvs., așa că nu vă faceți griji dacă nu vă place desenul. Vom crea cea mai bună opțiune pentru tine, astfel încât tu și echipa ta să fii mulțumiți.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.