Caricaturi ale vehiculelor

Nu ezitați să comandați o caricatură fabuloasă a oricărui vehicul într-un stil colorat pe un fundal frumos. Poate fi orice scop spre care să țintești; fie că sunteți în căutarea unei ilustrații personalizate pentru cartea dvs. sau doriți să faceți un cadou neobișnuit pentru un iubitor și colecționar de mașini, această caricatură va funcționa în orice scop. Încarcă-ți fotografiile și descrie-ți ideile; artistul nostru va crea o piesă pentru tine. Desenul vehiculului va fi trimis pe e-mailul dvs. ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe afiș, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 99
Caricaturi ale vehiculelor
Caricaturi ale vehiculelor
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi ale vehiculelor" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi ale vehiculelor" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi ale vehiculelor" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricaturi ale vehiculelor

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 1
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
118HK$

Caricaturi de vehicule - un cadou excelent pentru un iubitor de mașini sau colecționar

Oamenii se bucură de numeroase hobby-uri în timpul liber, iar colecționarea este una dintre cele mai comune. Această activitate este renumită pentru că aproape orice poate fi adunat fără a cheltui mulți bani – de la ștampile și felicitări frumoase până la ilustrații și ace. Spre deosebire de majoritatea colecțiilor, care includ mașini rare și istorice, unele constau din ilustrații moderne de supermașini; depinde de preferintele fiecaruia.

Dacă vrei să impresionezi cu un cadou memorabil și creativ, îți sugerăm să optezi pentru Caricaturi de vehicule. Nu este ușor să uimești pe cineva care este un colecționar imaculat, cu multă experiență. Un portret ușor distorsionat conturat cu o doză de umor va topi inima oricui și va îmbunătăți starea de spirit a oricui.

Trebuie să știi exact cum vrei să arate viitoarea operă de artă, ce inscripții vrei să fie adăugate și ce mesaj ar trebui să transmită; le expunem pe toate până la detalii minore și vom transforma o imagine simplă în ceva magic. Artiștii noștri talentați vor desena o caricatură strălucitoare a unei persoane care stă într-o mașină, barcă sau orice alt vehicul pe fundalul exotic sau simplu la alegerea ta. Un astfel de desen de artă va arăta grozav ca poster pe peretele tău sau va servi ca un cadou remarcabil, neobișnuit pentru orice persoană, cu orice ocazie.

Orice vehicul, pe lângă beneficiile sale, poate fi o adevărată comoară pentru cineva. Fie ca este vorba de o mostenire de la cineva foarte drag sau de o achizitie mult dorita, indiferent de motiv, un artist va sti sa puna in evidenta subiectul principal in orice forma de reprezentare.

Indiferent de stil, versiunea digitală va arăta fabulos ca un Avatar pe rețelele de socializare. Caricatura va dezvălui spiritul oricărei ocazii într-o Ramă pe Perete alături de alte fotografii sau tablouri.

Artiștii noștri folosesc diferite abordări și stiluri de lucru: stilizarea unei lovituri de pensulă, a unui creion sau chiar a unui creion digital. Puteți comanda cel mai bun cadou în câteva clicuri simple: încărcați fotografiile dvs. și spuneți-ne cerințele și preferințele dvs. pentru lucrările de artă viitoare. Artistul nostru va face tot posibilul pentru a vă îndeplini criteriile și a crea o capodoperă excelentă pentru dvs.: fie că este vorba despre o schiță a unui vehicul, un desen al unei persoane în vehicul, un desen de mașină sau o caricatură de mașină.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.