Caricaturi de absolvire

Sărbătorește reușita absolventului tău cu o caricatură de absolvire unică și personalizată! Transformă fotografia ta preferată într-o caricatură distractivă și capricioasă care prezintă personalitatea și realizările absolventului tău. Personalizează-ți caricatura cu culorile școlii, gradul și un mesaj special pentru a crea un cadou unic pe care îl vor prețui ani de zile. Perfectă pentru absolvenții de liceu sau de facultate, o caricatură de absolvire este o modalitate atentă și creativă de a-ți arăta mândria și sprijinul pentru succesul lor. Caricatura de artă va fi trimisă pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare. Opțiuni de livrare suplimentare pentru o taxă suplimentară: caricatură digitală pe un poster, pânză, tricou sau cană. Livrare in toata lumea! Livrarea rapidă este disponibilă la cerere.

ID: 39
Caricaturi de absolvire
Caricaturi de absolvire
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de absolvire" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de absolvire" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de absolvire" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricaturi de absolvire

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Sărbătorește realizarea absolventului tău cu o caricatură personalizată de absolvire

Un cadou personalizat este o alegere excelentă pentru absolvire. Absolvirea este o piatră de hotar semnificativă în viața cuiva, iar un cadou personalizat arată că depui gândire și efort pentru a-i recunoaște și a sărbători realizările. O caricatură personalizată de absolvire este o modalitate unică și memorabilă de a comemora această ocazie specială. Încorporând elemente precum culorile școlii, gradul și un mesaj special, puteți crea un cadou unic, care sărbătorește cu adevărat realizările și personalitatea lor. Un cadou personalizat este o modalitate frumoasă de a vă arăta sprijinul și mândria pentru succesul lor și va fi un amintire prețuită pentru anii următori.

Photolamus oferă o varietate de tehnici artistice pentru a crea o caricatură de absolvire strălucitoare, distractivă și personalizată. Artiștii noștri talentați pot folosi diverse tehnici, inclusiv pictura digitală, artă în linie și acuarelă, pentru a crea o caricatură care să prezinte personalitatea și stilul unic al absolventului tău. De asemenea, oferim diverse opțiuni de fundal, inclusiv o scenă tradițională a ceremoniei de absolvire, un fundal personalizat cu culorile școlii sau un fundal distractiv și capricios care le evidențiază interesele și hobby-urile. Cu opțiunile noastre personalizabile, puteți crea o caricatură de absolvire care este la fel de unică și specială ca și absolvirea dvs. Permiteți-ne să vă ajutăm să creați un cadou distractiv și memorabil pe care absolventul dvs. îl va prețui ani de zile!

Caricaturi personalizate de absolvire - Cadouri personalizate pentru absolvenți

Fiecare caricatură personalizată ar trebui să fie la fel de unică și specială ca și destinatarul. De aceea, oferim o colaborare unu-la-unu cu artiștii noștri talentați pentru a crea o imagine personalizată, desenată sau pictată manual, care este unic personală pentru tine sau cei dragi. Artiștii noștri vor lucra cu tine la fiecare pas pentru a se asigura că viziunea ta este adusă la viață într-un mod creativ și distractiv. Indiferent dacă doriți să creați un cadou pentru un membru al familiei sau un prieten sau ca un cadou special comun, artiștii noștri vor lucra neobosit pentru a se asigura că produsul finit depășește așteptările dumneavoastră. O caricatură personalizată este un cadou unic, care va fi adorat în anii următori și ne angajăm să vă ajutăm să creați un cadou unic și memorabil, care va fi prețuit pentru totdeauna.

La Photolamus, vă oferim libertate creativă completă atunci când vă creați caricatura personalizată de absolvire. Indiferent dacă doriți ca caricatura dvs. să fie amuzantă, capricioasă, sarcastică sau severă, artiștii noștri pot crea o caricatură care să reflecte perfect stilul și personalitatea dorite. Înțelegem că fiecare absolvent este unic, așa că oferim diverse opțiuni de personalizare, inclusiv dimensiuni personalizate și idei de design. Dacă aveți o idee specifică pentru caricatura dvs. de absolvire, o putem aduce la viață în orice dimensiune sau stil doriți. Artiștii noștri talentați au experiență în diverse tehnici artistice și pot crea o caricatură la fel de unică și specială ca și absolventul tău. Permiteți-ne să vă ajutăm să creați o caricatură de absolvire adaptată exact specificațiilor dvs. și sărbătorește realizarea absolventului dvs. într-un mod distractiv și memorabil!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.