Caricaturi de baschet

Dacă sunteți în căutarea unei noi modalități de a vă aminti moștenirea echipei de baschet, contactați artiștii noștri de caricatură profesioniști. Ei vor desena caricaturi hilare ale echipei tale și le vor oferi în orice uniformă pe care o alegi.

ID: 73
Caricaturi de baschet
Caricaturi de baschet
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de baschet" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de baschet" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de baschet" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricaturi de baschet

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricatura este o operă de artă. O caricatură poate înfățișa orice persoană în orice loc și poate surprinde orice eveniment. Vă sugerăm să cumpărați o caricatură uimitoare de baschetbalist pentru a vă surprinde pe tine și hobby-ul sau chiar profesia ta preferată. Pe baza fotografiilor și imaginației tale, artiștii noștri profesioniști Photolamus vor desena manual opera de artă în orice stil dorești. Putem include sala ta preferată, uniformele și orice trofeu sportiv în desenul tău personalizat. Capturați o persoană sau întreaga echipă prietenoasă și coerentă. Încarcă-ți fotografia, descrie oricare dintre fanteziile tale și obține o caricatură de baschet pe care o vei avea doar tu.

Comanda uniforma de baschetbalist preferat


Dacă nu-ți plac cadourile banale, atunci o caricatură de baschetbalist este o soluție excelentă pentru un cadou impresionant și, cel mai important, original pentru prietenul tău, ruda sau întreaga echipă. Baschetul caricatural este perfect ca un cadou in cinstea realizarilor sportive deoarece putem captura orice trofeu sportiv. Caricatura unui jucător de baschet de desene animate poate fi serioasă sau foarte amuzantă. Vă putem desena persoana în orice poziție, cum ar fi cum învârte o minge de baschet pe un deget sau cum aruncă mingea în coș. Simțiți-vă liber să descrieți oricare dintre fanteziile tale; artiștii noștri profesioniști se vor ocupa de restul. Vă asigurăm că o astfel de caricatură personalizată va mulțumi orice persoană și va fi amintită pentru totdeauna.

Caricatura va rămâne cu tine pentru totdeauna.

Versiunea digitală a caricaturii jucătorului de baschet va arăta grozav pe fotografia de profil de pe rețelele de socializare sau pe fundalul telefonului. De asemenea, vă puteți imprima frumosul desen pe orice produs tipărit pe care îl oferim - acestea sunt pânze, postere, căni și tricouri. O caricatură pe pânză sau un poster îți va decora perfect interiorul casei sau chiar sala de sport, iar o caricatură imprimată pe o cană sau un tricou te va încânta pe tine sau pe persoana ta în fiecare zi.

Efectuarea unei comenzi este foarte usoara. Încarcă-ți fotografiile și descrie-ți oricare dintre dorințele tale. Artiștii noștri vor lua în considerare oricare dintre ideile tale și vor face tot posibilul pentru a te satisface. Ne poți cere să facem orice modificări în orice etapă a creării desenului tău frumos. Pentru satisfacția dumneavoastră, vă oferim un număr nelimitat de modificări gratuite. Imediat ce ai primit caricatura, o poți preda în siguranță destinatarului și fii sigur că nu ai dat greș cu cadoul.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.