Caricaturi de birou

Comand├ónd unui artist s─â creeze o caricatur─â a ta sau a colegilor t─âi, po╚Ťi ad─âuga o not─â de distrac╚Ťie ╚Öi originalitate decorului biroului t─âu. Caricaturile companiei sunt o op╚Ťiune fantastic─â dac─â vrei s─â adaugi ceva distrac╚Ťie decorului companiei tale sau s─â faci un cadou de neuitat. Caricaturile pot fi folosite ca un sp─ârg─âtor de ghea╚Ť─â cu clien╚Ťii ╚Öi angaja╚Ťii ╚Öi pot fi expuse pe rafturi, pere╚Ťi sau mese. Sunt, de asemenea, o modalitate excelent─â de a onora o piatr─â de hotar sau de a-╚Ťi exprima recuno╚Ötin╚Ťa colegilor t─âi. Lucr─ârile finale pot fi livrate sub form─â de poster, p├ónz─â, tricou sau can─â la un cost suplimentar. Livrare in toata lumea! La cerere, se ofer─â livrare expres.

ID: 67
Caricaturi de birou
Caricaturi de birou
Timp de desen

├Än medie, desenele "Caricaturi de birou" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare ├«n decurs de 5-7 zile. Oferim op╚Ťiuni de timp de tragere rapid─â pentru comenzile urgente cu livrare ├«n 1-3 zile. Not─â: data final─â de livrare depinde ├«n mare m─âsur─â de num─ârul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de birou" sunt livrate ca fi╚Öiere JPG de ├«nalt─â rezolu╚Ťie, cu un raport de aspect de 8x10. Pute╚Ťi imprima desenele pe p├ón─â la 40" la nivel local sau pute╚Ťi comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere ╚Öi p├ónze de diferite dimensiuni. Toate op╚Ťiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primi╚Ťi revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de birou" . Deoarece satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este prioritatea noastr─â principal─â, vom ad─âuga orice modific─âri la desenul dvs. p├ón─â c├ónd sunte╚Ťi 100% mul╚Ťumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastr─â profesioni╚Öti de arti╚Öti caricaturi.

Selecta╚Ťi stilul pentru Caricaturi de birou

Comanda online Caricaturi de birou

C├óte persoane, animale de companie ╚Öi vehicule dori╚Ťi s─â desena╚Ťi din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Pute╚Ťi solicita orice fundal personalizat la alegere.

V─â rug─âm s─â ├«nc─ârca╚Ťi fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
 • Selecta╚Ťi fotografiile clare ├«n care fiecare fa╚Ť─â este clar vizibil─â
 • Pute╚Ťi ├«nc─ârca at├ót fotografii separate, c├ót ╚Öi fotografii de grup
 • ├Änc─ârca╚Ťi fotografii prin intermediul programului de ├«nc─ârcare de mai jos sau trimite╚Ťi-le la support@photolamus.com

Cerin╚Ťele dvs. de desen (op╚Ťional)

Cota╚Ťia comenzii dvs
Desenul t─âu
 • Tipul corpului: Cap si umeri
 • Fundal: alb
 • Numar de persoane: 1
 • Numar de animale: 0
 • Numar de vehicule: 0
 • Num─âr de recuzit─â: 0

Pret desen:
168HK$

Ad─âuga╚Ťi pu╚Ťin─â distrac╚Ťie spa╚Ťiului dvs. de lucru cu caricaturi Office

Majoritatea ocupa╚Ťiilor de birou sunt complet repetitive ╚Öi monotone. O caricatur─â creativ─â pe perete v─â poate face ziua mai pl─âcut─â, fie c─â v─â uita╚Ťi la ecranul unui computer sau dac─â primi╚Ťi apeluri telefonice. O caricatur─â de birou poate lua diferite forme, ├«n func╚Ťie de situa╚Ťia sau mesajul particular pe care dori╚Ťi s─â ├«l portretiza╚Ťi.

Subiectele comune pentru caricaturile la locul de munc─â includ:

 • Angajat multitasking: aceast─â caricatur─â ar putea ar─âta un lucr─âtor care jongleaz─â cu mai multe sarcini sau ├«mbr─âc─â mai multe elemente pentru a-╚Öi ilustra flexibilitatea ╚Öi versatilitatea la locul de munc─â.
 • ╚śeful la locul de munc─â: o caricatur─â a unui ╚Öef la locul de munc─â poate eviden╚Ťia o versiune exagerat─â a tr─âs─âturilor sau stilului lor distinctiv.
 • Angaja╚Ťii la o ├«nt├ólnire: prin ar─âtarea diverselor personalit─â╚Ťi ╚Öi opinii care coexist─â ├«ntr-un context colaborativ, o caricatur─â a angaja╚Ťilor ├«ntr-o ├«nt├ólnire poate reprezenta dinamica unei anumite echipe sau departament.

Desigur, caricaturile pot fi modificate pentru a reprezenta orice circumstan╚Ť─â sau mesaj prin care dori╚Ťi s─â transmite╚Ťi. O caricatur─â personalizat─â poate fi o modalitate excelent─â de a sublinia o anumit─â realizare, de a comemora o ocazie important─â sau de a ad─âuga distrac╚Ťie decorului la locul de munc─â.

O caricatură de birou poate fi o modalitate fantastică de a ridica spiritele și de a injecta umor într-un mediu de lucru.

A vedea o versiune amuzant─â ╚Öi exagerat─â a sinelui sau a colegilor de munc─â poate face oamenii s─â z├ómbeasc─â ╚Öi s─â contribuie la un mediu mai optimist ╚Öi mai pl─âcut. O caricatur─â stimuleaz─â, de asemenea, imagina╚Ťia ╚Öi g├óndirea creativ─â, deoarece provoac─â indivizii s─â se vad─â pe ei ├«n╚Öi╚Öi ╚Öi pe colegii lor ├«n moduri noi ╚Öi noi.

O caricatur─â poate fi, de asemenea, un complement ornamental excelent pentru un cadru de birou. O caricatur─â bine desenat─â poate ├«ndulci orice spa╚Ťiu de lucru; poate fi expus pe un perete, ├«ntr-un cadru sau chiar pe re╚Ťelele de socializare. ├Än plus, poate servi ca subiect de conversa╚Ťie ╚Öi poate stimula rela╚Ťiile ├«ntre colegi, pe m─âsur─â ce oamenii se ├«ntreab─â despre fundalul caricaturii ╚Öi despre persoanele pe care le prezint─â.

O caricatur─â de birou poate fi un cadou minunat ╚Öi original pentru multe ocazii diferite. De exemplu, o caricatur─â poate servi ca un cadou de r─âmas bun ╚Öi distinctiv pentru un coechipier care pleac─â, eviden╚Ťiind atributele ╚Öi realiz─ârile acestuia. ├Än mod similar, o caricatur─â poate fi un cadou plin de umor ╚Öi vesel de pensionare, marc├ónd ├«ncheierea unei cariere lungi ╚Öi fructuoase ├«ntr-un mod de neuitat.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine W├╝nsche wurden super umgesetzt. Ein gro├čes Lob an den K├╝nstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.