Caricaturi de Crăciun

Anul Nou și Crăciunul sunt momentul perfect pentru a face cadouri și pentru a vă oferi bucurii reciproc. Cu ajutorul unei caricaturi de Crăciun, poți face o surpriză excelentă unei persoane dragi sau unui prieten.

ID: 100
Caricaturi de Crăciun
Caricaturi de Crăciun
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de Crăciun" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de Crăciun" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de Crăciun" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricaturi de Crăciun

Comanda online Caricaturi de Crăciun

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Caricatura este arta de a te juca cu emoțiile. Sărbătorile de Anul Nou conțin cea mai extinsă gamă de astfel de sentimente. Prin urmare, sărbătorile de iarnă ne oferă mereu mii de povești pentru a crea imagini comice. Artiștii noștri vă vor ajuta să creați o poveste distractivă pentru imagini excelente de caricatură de Crăciun. Alegeți o fotografie de referință și vom crea un colaj de comedie grozav, luând în considerare toate cerințele dvs. Caricatura ta de Crăciun va fi strălucitoare, veselă și capabilă să ofere emoții plăcute. Îl poți folosi ca un cadou pentru membrii familiei, prietenii apropiați sau colegii de serviciu. Să decorăm viața de zi cu zi cu culori strălucitoare, amestecând arta și comedia!

De ce ar trebui să comand o caricatură de Crăciun?


Sărbătorile de iarnă vor veni foarte curând și nu știi ce lucruri noi să-i surprinzi pe cei dragi? Încearcă să creezi o caricatură de Crăciun fericit cu imagini ale prietenilor tăi! O astfel de caricatură este un gen excelent de carte poștală. Astfel, îți vei demonstra originalitatea și vei crea o furtună de emoții pozitive în sufletul unei persoane dragi. Astfel poți umple inimile celor închise cu magie, lumină și umor!

Crăciunul este o sărbătoare caldă care ne dă speranță și împlinirea viselor. Această sărbătoare este întotdeauna asociată cu misterul și fantezia. Arată-ți imaginația cu ajutorul caricaturii de Crăciun! Această idee de cadou va funcționa, cu siguranță! Sărbătorile de iarnă și caricaturile combină fenomene care dau întotdeauna intrigi excelente, amuzante și fermecătoare care ar putea exista doar în fantezie.

Cum va arăta, caricatura mea de Crăciun?


Tu decizi ce caricatură va fi și cine va fi reprezentat pe ea. Puteți avea încredere 100% în priceperea creatorului nostru de caricaturi de Crăciun. Trimite-ne imagini cu oameni care ar trebui să devină personaje caricaturale și le vom combina într-un singur loc în desene animate. Cel mai probabil va fi amplasat lângă bradul de Crăciun deoarece acest obiect simbolizează anturajul sărbătorilor de iarnă. Ne poți scrie urările tale, precizând ce emoții pot fi scrise fiecărui corp de caricatură de Crăciun. Această opțiune este opțională, dar posibilă. În general, artiștii noștri pot observa trăsături de comedie în fiecare persoană și pot transforma o imagine obișnuită într-o parte a intrigii de comedie.

Cel mai bine ar fi să te gândești și la stilarea caricaturii artistice de Crăciun. Pe această pagină a site-ului serviciului Photolamus, puteți studia tipurile standard de styling. Printre lucrările publicate se numără portrete de Crăciun, colaje, desene animate cu povești, imagini în stil de desene animate și multe altele. O caricatură de Crăciun poate avea un caracter comic, dar aceasta nu este o condiție prealabilă. Cea mai semnificativă parte a caricaturii au mai degrabă avantaje estetice decât cele comice. Prin urmare, înainte de a comanda o caricatură de Crăciun, ar trebui să vă decideți asupra sarcinii dvs. Ce sentimente vrei să treci cu un astfel de cadou? Dacă vrei să înveselești, este mai bine să comanzi o caricatură de comedie. Dacă vrei să surprinzi cu ceva nou și neobișnuit, este mai bine să comanzi un colaj sau un complot de comedie. Dacă doriți să vă mulțumiți cu forme fermecătoare, este mai bine să comandați un portret de Crăciun într-o stilizare frumoasă de desene animate.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.