Caricaturi de cuplu

Imaginile personalizate cu caricatură de cuplu ar fi cele mai bune cadouri pentru o zi de naștere sau nuntă. Descărcați o fotografie pe care doriți să o transformați într-o caricatură, iar opera de artă va fi realizată foarte curând. Caricatura pentru cupluri este o opțiune de cadou câștig-câștig care a funcționat de multe ori. Încearcă azi!

ID: 65
Caricaturi de cuplu
Caricaturi de cuplu
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de cuplu" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de cuplu" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de cuplu" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricaturi de cuplu

Comanda online Caricaturi de cuplu

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 2
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
336HK$

Viața unui cuplu de îndrăgostiți ar trebui să fie strălucitoare, distractivă și diversă. O caricatură de cuplu bună poate adăuga cu siguranță toate cele de mai sus la viața ta și la viața din a doua jumătate a ta. De ce să nu devii personajele unei frumoase caricaturi de cuplu în stilul desenului animat? Poate că toată lumea nu știe cât de mult potențial umoristic este inerent imaginii sale. În caricatura cuplurilor, acest potențial este folosit în dublu grad!

O caricatură este cel mai bun profesor de autoironie

Unul dintre cele mai bune fapte despre imaginile cuplului de caricatură este că deveniți proprietarul nu doar al unui portret, ci al unui întreg complot. Există întotdeauna un complot într-o imagine pereche. Emoțiile unei persoane intră întotdeauna în joc cu emoțiile altuia. Ele pot completa, contrasta și pot intra într-un joc amuzant. La fel se întâmplă și cu imaginile personajelor principale din caricatura cuplului de desene animate. Ei pot comunica emoții complet diferite. Ele pot fi sinonime sau antonime unul pentru celălalt. Imaginile de cuplu de caricatură au sute de tehnici artistice interesante cu care poți crea o suflare cu adevărat distractivă a personajelor principale.

Și ar fi de ajutor dacă ți-ai aminti că caricatura provine din lumea fanteziei. O caricatură pentru cupluri este o altă variantă a modului în care ar arăta cuplul tău. Și această variație este comică, cu un amestec semnificativ de ironie și hiperbolă. Ar fi util ca fiecare cuplu să aibă caricatura lui. Acesta va îmbogăți semnificativ colecția de fotografii, devenind una dintre perle sale.

Și, de asemenea, puteți comanda cadouri de caricatură pentru cupluri! Știi ce să oferi unor prieteni? Un desen cu caricatură de cuplu este un cadou grozav care nu va lăsa pe nimeni indiferent. Mulți cred că un astfel de cadou este în pragul unui fault. În Photolamus, ei pot crea caricaturi care nu insultă, ci creează o transformare comică uimitoare a oricărei imagini. O astfel de transformare este posibilă! Și este în puterea adevăraților profesioniști din serviciul Photolamus.

Photolamus - creator de caricaturi pentru cuplul tău, oferă zeci de stiluri originale.

Intriga caricaturii poate corespunde pe deplin cu fotografia originală și poate avea, de asemenea, un caracter fantastic, grotesc. Comedia centrală a caricaturii poate fi încheiată în chipurile personajelor. De asemenea, o astfel de comedie poate fi cuprinsă tactic în fiecare element de imagine. Atunci ar trebui să alegeți o caricatură - o compoziție cu multe mai multe elemente desenate, nu doar portrete ale personajelor principale. Lumea caricaturii din Photolamus nu are limite. Puteți face cunoștință cu el acum!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15187

Love it! Perfect rendition of my description. Thank you!


Photolamus client reviews ID: 13963

I love it! Can you make her hair slightly lighter? or blonde hightlights Thanks !! And also Its going to be Mr & Mrs Stahley LOVE iT


Photolamus client reviews ID: 10772

Love it. It looks just like them along with their sweet Ebony.


Photolamus client reviews ID: 10079

O.M.G That is 5 star rating as it has come out great. And I truly think that there is greatness in getting the drawings that are done with so much passion from the artist, i'm truly do know it is the best. Thank you so much my husband and I will love it on our 1ST paper wedding anniversary on the 5th of may. He will love it. So a big thank you to you. Very happy.


Photolamus client reviews ID: 10060

Super gut getroffen! Wünsche bzgl. Aussehen/ Kleidung perfekt umgesetzt! Einfach super zufrieden!


Photolamus client reviews ID: 10024

Such a great drawing. I was surprised how much the drawing looks like the really people!!! Amazing job!


Photolamus client reviews ID: 9814

Oh my gosh! It’s even better than I imagined. Thank you so much!


Photolamus client reviews ID: 9641

They did an awesome job I love my photo so much! They fixed everything I wanted! I highly suggest this company!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.