Caricaturi de familie

Vrei să creezi o imagine neobișnuită, strălucitoare, capabilă să surprindă și să aducă multe emoții imaginii familiei? Comandați o caricatură de familie colorată de la cei mai buni artiști ai serviciului Photolamus! Puteți transforma fotografiile obișnuite în creația reală a artei artistice și comedice.

ID: 53
Caricaturi de familie
Caricaturi de familie
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de familie" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de familie" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de familie" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricaturi de familie

Comanda online Caricaturi de familie

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Toată lumea iubește portretele tipice de familie. Le avem cu toții. Dar cu o caricatură de familie personalizată, puteți diversifica în mod semnificativ galeria de imagini. Și în plus, o caricatură este ceva special. Are întotdeauna o proprietate unică - să fie un ghid în lumea fanteziei, a jocurilor de cuvinte și a ironiei. Crearea unei caricaturi de familie fericită poate fi comparată cu cumpărarea unui bilet către Țara Minunilor. Vrei să-i mulțumești pe cei dragi cu o nouă aventură? Un desen de caricatură de familie îți va oferi o astfel de experiență și o va oferi de fiecare dată când admiri imaginea rezultată!

De ce ar trebui să comanzi o caricatură de familie?


Viața devine mai prosperă și mai plină atunci când există o mulțime de emoții strălucitoare și vesele în ea. De asemenea, este vital să vă actualizați viziunea asupra lumii. O caricatură vă poate oferi toate cele de mai sus. Oferă sentimente și creează o proiecție comică a imaginilor familiare. Totul în lume are o asemenea proiecție. Și fiecare persoană are o astfel de proiecție. Da! Toată lumea are potențial comic, dar doar o mică parte din oameni se simt ca pești în apă în lumea umorului. Probabil că nu știi cum arată proiecția ta de comedie. Artiștii noștri experimentați vă vor ajuta să găsiți această proiecție. Și, de asemenea, te vor ajuta să-l găsești pentru toată familia ta. Comandă de la noi desenele cu caricatură de familie și vei obține o sursă de emoții pozitive care nu se va opri niciodată.

Caricatura unei familii ca un cadou


Prietenii tăi plănuiesc o vacanță în familie în curând? Ar fi de ajutor dacă le-ați face o caricatură amuzantă de familie. Aceasta este o idee de cadou excelentă, deoarece astfel de caricaturi sunt o mașină de mișcare perpetuă alimentată de o dispoziție grozavă. Acest dar este neutru și capabil să ajungă în adâncul sufletului. Mulți oameni cred că o caricatură ca un cadou este perspectiva comiterii unui fault. Nu există adevăr în această prejudecată, așa cum puteți vedea din galeria creatorului nostru de caricaturi de familie. O caricatură nu este o batjocură sau o parodie grosolană. Etichetele caricaturii de familie pot transfera imagini obișnuite în lumea fanteziei, a distracției și a comediei. Doar artiștii profesioniști talentați au abilitatea de a transfera imagini de zi cu zi dintr-o lume în alta. Din fericire, astfel de profesioniști lucrează în serviciul Photolamus.

Lumea caricaturii este o lume fără frontiere


Dacă comandați o caricatură de familie personalizată, explorați galeria noastră pentru a alege un stil pentru comanda dumneavoastră. Ce imagini vă plac cel mai mult? Cărțile de caricatură de familie pot fi monocrome, multicolore, cu o schimbare grotească a trăsăturilor faciale sau cu transformarea obișnuită a desenelor animate. Paleta de culori de caricatură poate diferi, de asemenea, semnificativ. Imaginile caricaturii de familie pot fi desenate cu o predominanță de una sau două culori, sau pot să nu aibă nicio nuanță predominantă. Cel mai bine este ca familiile care au copii mici să creeze desene animate cu nuanțe deschise deschise (galben, albastru, roz). Astfel de culori creează o atmosferă aerisită și fac imaginile ușoare, curate și vesele. În familiile în care toți copiii au ajuns aproape la maturitate, dimpotrivă, este mai bine să adăugați mai mult contrast. Toate personalitățile din familie au fost deja formate. Prin urmare, cel mai bine este să descrieți acest lucru printr-un caleidoscop de culori.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14917

Above and beyond what I asked for or expected. Very pleased with their work.


Photolamus client reviews ID: 14589

I love the pic. It’s exactly what I was looking for.


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!