Caricaturi de fotbal

Cu ajutorul serviciului Photolamus, poți realiza o caricatură de fotbal amuzantă și strălucitoare pentru tine și cadou. Poate că tu sau prietenul tău faci sportul №1 pe întreaga planetă? Vă vom ajuta să vă transformați cardul de jucător într-o caricatură comică minunată. De asemenea, te vom ajuta să creezi un desen animat pentru prietenul tău care adoră fotbalul. Vă rugăm să ne trimiteți o fotografie cu prietenul dvs. în haine de fotbal sau în timpul unui meci. Vom transforma imaginea prietenului tău, precum și complotul imaginii, într-o caricatură amuzantă de fotbal. Cu siguranță cadoul tău va face pe plac unui prieten. O caricatură a jucătorilor de fotbal poate fi înrămată sau tipărită ca poster. Putem face o caricatură a unei fotografii de echipă pentru tine și putem transforma fotografiile din meciuri și sesiuni de antrenament într-un complot caricatural. Faceți o comandă, iar artiștii noștri vă vor uimi cu siguranță prin ingeniozitatea și rafinamentul formelor.

ID: 70
Caricaturi de fotbal
Caricaturi de fotbal
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de fotbal" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de fotbal" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de fotbal" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricaturi de fotbal

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

De ce sunt desenele animate cu fotbal luminoase și cool?

Fiecare fan adevărat al fotbalului ar dori să știe cum ar arăta o parodie plină de umor a jucătorilor săi preferați. Pe această pagină a site-ului nostru, puteți găsi caricaturi de jucători de fotbal pe care i-am făcut mai devreme. Puteți acorda atenție stilului de desen, culorilor și imaginilor pe care le creăm. Cel mai adesea, desenăm imagini cu mâna, dându-le stilizare de desene animate. Acest stil vă permite să creați o combinație excelentă de umor și originalitate a imaginilor. Artiștii noștri se străduiesc întotdeauna să ofere o nouă viziune extraordinară imaginilor familiare. Căutăm note comice în trăsăturile feței, siluetele și episoadele pe care le vedem în fotografiile surselor. Artiștii noștri au o mare abilitate în a citi emoțiile, oferindu-le o nouă interpretare. Datorită acestei abilități, creăm o caricatură de fotbalist care creează o furtună de emoții pozitive, dar nu jignește personajele din desene animate.

De ce este un desen animat de fotbal o idee grozavă de cadou?

Care ar trebui să fie un cadou bun? Printre altele, ar trebui să sublinieze interesele și personalitatea persoanei căreia îi oferiți un cadou. De asemenea, un cadou bun ar trebui să te surprindă. O imagine caricaturală de fotbal va putea să surprindă și să arate unui prieten apropiat că ai o mare fantezie. Vă vom ajuta să faceți o încercare de succes de a surprinde un prieten care este un fotbalist pasionat. Poate că prietenul tău are un jucător de fotbal preferat. Trimite-ne fotografia lui și vom transforma orice celebritate a fotbalului într-un fotbalist caricatural.

Jucătorii de fotbal au întotdeauna zeci și sute de episoade de jocuri vii în cariera lor. Vom ajuta la transformarea renumitului moment al istoriei într-un cadru animat incredibil. De asemenea, dacă doriți să vă diversificați colecția de fotografii cu fotbalistul preferat, vă putem realiza un portret caricatural de fotbalist. Puteți folosi apoi această imagine pe rețelele de socializare ca poster, imprimeu pe un tricou etc. Desenele noastre animate au un contrast excelent, datorită căruia imprimeul capătă un contur colorat și arată profesional pe orice material. Comanda vă va fi livrată pe hârtie și în format JPEG. Veți fi mulțumit de profunzimea culorilor și luminozitatea imaginii și de detaliile incredibile ale elementelor imaginii. De asemenea, puteți alege stilul de desen al unui desen animat și puteți oferi ideile dvs. pentru intriga acestuia. Suntem întotdeauna deschiși la sugestii și gata să implementăm oricare dintre ideile tale creative.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.