Caricaturi de grup

E╚Öti ├«n c─âutarea unui cadou de grup plin de umor, original? Caricaturile de grup sunt o modalitate distractiv─â ╚Öi unic─â de a surprinde personalitatea ╚Öi caracterul unui grup de prieteni, membri ai familiei sau colegi. Arti╚Ötii no╚Ötri talenta╚Ťi pot desena manual o caricatur─â plin─â de culoare ╚Öi juc─âu╚Ö─â, subliniind leg─âtura special─â ╚Öi conexiunea dintre membrii grupului, prezent├ónd ├«n acela╚Öi timp tr─âs─âturile ╚Öi ciudateniile unice ale fiec─ârui individ. Fie pentru un eveniment special, cum ar fi o nunt─â, o petrecere de na╚Ötere sau o retragere corporativ─â sau pur ╚Öi simplu ca o modalitate distractiv─â ╚Öi u┼čoar─â de a s─ârb─âtori o experien┼ú─â comun─â, o caricatur─â de grup poate fi un suvenir de durat─â care aduce bucurie ╚Öi r├ósete pentru anii urm─âtori. Livrare in toata lumea! Vom trimite caricatura prin e-mail ca fi╚Öier JPG de ├«nalt─â calitate pentru imprimare ÔÇö op╚Ťiuni suplimentare de expediere: imprimare caricatur─â pe p├ónz─â, h├órtie foto, can─â sau tricou.

ID: 9
Caricaturi de grup
Caricaturi de grup
Timp de desen

├Än medie, desenele "Caricaturi de grup" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare ├«n decurs de 5-7 zile. Oferim op╚Ťiuni de timp de tragere rapid─â pentru comenzile urgente cu livrare ├«n 1-3 zile. Not─â: data final─â de livrare depinde ├«n mare m─âsur─â de num─ârul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de grup" sunt livrate ca fi╚Öiere JPG de ├«nalt─â rezolu╚Ťie, cu un raport de aspect de 8x10. Pute╚Ťi imprima desenele pe p├ón─â la 40" la nivel local sau pute╚Ťi comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere ╚Öi p├ónze de diferite dimensiuni. Toate op╚Ťiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primi╚Ťi revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de grup" . Deoarece satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este prioritatea noastr─â principal─â, vom ad─âuga orice modific─âri la desenul dvs. p├ón─â c├ónd sunte╚Ťi 100% mul╚Ťumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastr─â profesioni╚Öti de arti╚Öti caricaturi.

Selecta╚Ťi stilul pentru Caricaturi de grup

Comanda online Caricaturi de grup

C├óte persoane, animale de companie ╚Öi vehicule dori╚Ťi s─â desena╚Ťi din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Pute╚Ťi solicita orice fundal personalizat la alegere.

V─â rug─âm s─â ├«nc─ârca╚Ťi fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
 • Selecta╚Ťi fotografiile clare ├«n care fiecare fa╚Ť─â este clar vizibil─â
 • Pute╚Ťi ├«nc─ârca at├ót fotografii separate, c├ót ╚Öi fotografii de grup
 • ├Änc─ârca╚Ťi fotografii prin intermediul programului de ├«nc─ârcare de mai jos sau trimite╚Ťi-le la support@photolamus.com

Cerin╚Ťele dvs. de desen (op╚Ťional)

Cota╚Ťia comenzii dvs
Desenul t─âu
 • Tipul corpului: Cap si umeri
 • Fundal: alb
 • Numar de persoane: 1
 • Numar de animale: 0
 • Numar de vehicule: 0
 • Num─âr de recuzit─â: 0

Pret desen:
168HK$

Păstrează amintirile cu caricaturi de grup unice - desenate manual și personalizabile

Caricaturile de grup joac─â un rol esen╚Ťial ├«n surprinderea esen╚Ťei ╚Öi spiritului unui grup de oameni, fie c─â este vorba de familie, prieteni sau colegi. Ele ofer─â o modalitate remarcabil─â ╚Öi personalizat─â de a comemora experien╚Ťele comune ╚Öi de a s─ârb─âtori ocazii speciale, cum ar fi nun╚Ťi, reuniuni ╚Öi evenimente corporative. Fiecare individ este descris cu tr─âs─âturi ╚Öi expresii exagerate care reflect─â personalitatea ╚Öi ciudateniile lor unice. Designul general al caricaturii poate include ╚Öi detalii suplimentare sau accesorii care reprezint─â interesele sau experien╚Ťele comune ale grupului.

O caricatur─â de grup poate fi distractiv─â ╚Öi poate crea o experien╚Ť─â memorabil─â pentru to╚Ťi cei implica╚Ťi. Nenum─ârate stiluri de desen pot fi folosite pentru a crea caricaturi de grup, fiecare cu aspectul ╚Öi senza╚Ťia sa unic─â. Unele stiluri populare includ:

 1. Desen animat: un stil simplu și exagerat, care este excelent pentru a crea caricaturi de grup jucăușe și distractive.
 2. Realist: un stil mai detaliat și mai real, care poate crea caricaturi de grup mai formale.
 3. Digital: un stil care utilizează software de calculator pentru a crea caricaturi de grup extrem de detaliate și lustruite.
 4. Schi╚Ť─â: un stil dur, rapid, care poate crea caricaturi de grup mai spontane ╚Öi mai dinamice.
 5. Mixed Media: un stil care combină diferite tehnici și materiale de desen, cum ar fi creionul, cerneala și acuarela, pentru a crea caricaturi de grup unice și izbitoare vizual.

Fiecare dintre aceste stiluri poate fi personalizat ├«n continuare pentru a se potrivi nevoilor ╚Öi preferin╚Ťelor specifice ale artistului ╚Öi clientului, rezult├ónd o gam─â infinit─â de posibilit─â╚Ťi pentru crearea unor caricaturi fantastice de grup. ├Än cele din urm─â, cheia pentru a crea o caricatur─â de grup excelent─â este de a surprinde personalitatea ╚Öi caracteristicile unice ale fiec─ârei persoane, cre├ónd ├«n acela╚Öi timp o imagine coerent─â ╚Öi distractiv─â.

├Än concluzie, o caricatur─â de grup poate fi un plus fantastic pentru orice colec╚Ťie sau raft personal pentru trofee. O caricatur─â bine realizat─â poate surprinde personalitatea ╚Öi tr─âs─âturile unice ale fiec─ârei persoane, cre├ónd ├«n acela╚Öi timp o imagine coerent─â ╚Öi distractiv─â, care va aduce un z├ómbet pe fa╚Ť─â oricui. Pe l├óng─â faptul c─â este o pies─â de art─â distractiv─â ╚Öi memorabil─â, o caricatur─â de grup poate servi ╚Öi ca amintire semnificativ─â sau amintire a unui eveniment sau ocazie special─â. De exemplu, o caricatur─â de grup creat─â pentru o nunt─â sau o reuniune de familie poate fi o amintire a bucuriei ╚Öi r├ósetelor ├«mp─ârt─â╚Öite ├«n acea zi.

Nu ezita╚Ťi s─â plasa╚Ťi comanda ast─âzi! Oferim revizuiri gratuite nelimitate, satisfac╚Ťia clien╚Ťilor este prioritatea noastr─â ├«n aceast─â sarcin─â ╚Öi ne str─âduim ├«n mod constant s─â-╚Ťi facem clien╚Ťii ferici╚Ťi.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14328

Looks great!! My mother-in-law will love it for Christmas!


Photolamus client reviews ID: 8879

Once again amazing drawing. This was given as a gift to my work colleagues and everyone loved it.....Thanks guys for an amazing end product once again


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine W├╝nsche wurden super umgesetzt. Ein gro├čes Lob an den K├╝nstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!