Caricaturi de Halloween

Cauți un desen pe tema Halloween-ului? Photolamus vă poate ajuta cu această misiune! Comandați o caricatură înfricoșătoare de Halloween din fotografii cu un fundal cu temă de groază. Spuneți-ne cerințele și criteriile dvs. și obțineți o caricatură amuzantă de Halloween în câteva zile, care va impresiona pe oricine prin spiritul ei! Un astfel de desen se va potrivi perfect în interiorul tău festiv într-un cadru pe perete, va arăta grozav pe Avatarul rețelelor sociale și va fi o carte de invitație grozavă pentru petrecerea ta de Halloween. Oferim opțiuni suplimentare de livrare contra unei taxe suplimentare: Caricatură pe pânză sau poster de diferite dimensiuni, Cană, sau tricou. Livrarea în toată lumea este posibilă.

ID: 18
Caricaturi de Halloween
Caricaturi de Halloween
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de Halloween" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de Halloween" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de Halloween" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricaturi de Halloween

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

O caricatură înfricoșătoare va uimi pe oricine.

Toamna este despre Halloween, sculptarea dovlecilor și spiritul acestei sărbători mistice. Această festivitate curioasă este un străvechi festival celtic marcat pe 31 octombrie. Deși se cunosc o cantitate limitată de detalii despre aceste sărbători, mulți consideră că celții s-au bucurat de ea în ținute ca o deghizare împotriva fantomelor și au făcut felinare din dovleci.

Caricaturi drăguțe de Halloween online

Cu Photolamus, este ușor să pregătiți cadouri care vor surprinde pe oricine, fie ei colegi, membri ai familiei sau prieteni. Deghizarea nu mai este o problemă pentru că putem încadra orice costum în această frumoasă operă de artă. Poți fi un personaj drăguț sau înfiorător; nu contează ce alegi; important este să ne oferiți cât mai multe detalii sugestive. Este la fel de important să alegeți un fundal adecvat care să sublinieze și mai mult sensul acestei sărbători. Este o oportunitate excepțională de a adăuga un nou element la colecția ta de imagini și tablouri care se potrivesc în interiorul tău festiv, într-un cadru pe perete sau la locul de muncă. De asemenea, va arăta grozav pe Avatarul rețelelor sociale și va aduna multe aprecieri și aprecieri.

Îl putem descrie pe interpretul principal ca o vrăjitoare, o fantomă, un vampir sau orice alt personaj pe care îl preferi. Mai mult, îți poți încânta prietenii cu o caricatură de grup pe tema Halloween.

Știți cel mai bine cum doriți să arate opera dvs. de artă personalizată. Operăm cu diferite formate și stiluri de lucru: o stilizare a unei lovituri de pensulă, a unui creion sau chiar a unui creion digital.

Nu ezitați să obțineți propriile caricaturi drăguțe de Halloween sau să desenați caricaturi ale vrăjitoarelor de Halloween care vor emana distracție și vibrații pozitive.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.