Caricaturi de hochei

Ești un fan de hochei? El trage, și el înscrie! Dacă cunoașteți vreun iubitor de hochei, atunci aceasta este caricatura pentru ei. Primiți un cadou uimitor pentru orice fan de hochei - un portret personalizat de hochei din fotografii: caricatura jucătorului de hochei pe tot corpul. Beneficiarul poate fi desemnat ca jucătorul de hochei preferat în uniforma echipei preferate. Caricaturile desenate conform hobby-ului vor constitui un cadou memorabil si personalizat pentru orice ocazie. Caricatura jucătorului de hochei va fi expediată pe e-mail ca fișier JPG de înaltă calitate pentru imprimare.

ID: 72
Caricaturi de hochei
Caricaturi de hochei
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de hochei" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de hochei" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de hochei" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricaturi de hochei

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Cadou original pentru fanii de hochei

Când un membru al familiei joacă jocuri precum Hochei, restul familiei și prietenii lor sunt și ei îngrijorați. Abilitățile lor excelente și unice de hochei constau în ajutoare de antrenament, îmbrăcăminte și obiecte de decor pentru casă de care jucătorii, fanii și familia se vor bucura, de la organizatoare de perete cu tematică de bastoane la dispozitive pentru îmbunătățirea manevrării bastonului. Aici putem include si o caricatura bine realizata care va exprima emotiile unui fan adevarat.

Există multe tipuri de hochei. Unele jocuri folosesc patine cu roți sau cu lame, în timp ce altele nu. Cuvântul „hochei” este de obicei precedat de un alt termen, adică „hochei pe teren”, „hochei pe gheață”, „hochei cu role”, „hochei pe patinoar” sau „hochei pe podea”. Acest mare sport este răspândit în Canada, Rusia și SUA. Putem transforma orice idee ciudată sau comică în realitate folosind ținute speciale din istoria naturală a Ligii Naționale de Hochei. Tu alegi cum vrei să arate Caricatura. Caricatura va reflecta pasiunea și dragostea unei persoane pentru hochei și va arăta grozav într-un cadru pe peretele casei tale, pe rețelele de socializare sau chiar va decora interiorul casei tale ca poster în camera copiilor.

Poate că ai visat mereu să faci parte din echipa ta preferată. Antrenorul tău va adora o caricatură personalizată cu un mesaj personalizat din partea ta și a echipei tale! Sau poți să-ți arăți aprecierea antrenorului pentru toată munca lor grea. Există atât de multe motive pentru care hocheiul este cel mai fantastic sport de pe Pământ, dar principalul este din cauza nivelului ridicat de calificare. Prin urmare, antrenorul tău face un efort mare în tot ceea ce face și merită un respect deosebit pentru munca sa.

Vom transforma o fotografie generală într-o caricatură care prezintă o persoană care își face pasiunea. Caricatura va exprima entuziasmul și dragostea unei persoane pentru hochei, care va arăta grozav într-un cadru pe peretele casei tale sau doar pe rețelele sociale. De asemenea, va fi o achiziție atractivă din punct de vedere estetic pentru decorul biroului dumneavoastră. Adaugă o notă distractivă și veselă climatului monoton al biroului tău.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.