Caricaturi de mașini

Fiecare proprietar de mașină are fotografii de mașină. Acest fapt nu este surprinzător, deoarece mașina este o parte esențială a vieții noastre. Și dacă un fenomen sau obiect are o reprezentare frecventă în viața noastră, atunci îi este asociată multă semnificație comică. Toate cele de mai sus sunt doar câteva argumente care confirmă relevanța caricaturii auto. De ce trebuie să comanzi o astfel de caricatură? Sunt amuzanți, strălucitori, ironici și capabili să surprindă și să ofere bucurie. Astfel de caricaturi te transformă în personaje ale unei glume amuzante, în timp ce fotografiile obișnuite cu mașina îți spun că ai o mașină. Caricatura mașină digitală strălucitoare este un întreg complot plin de forme comice. Propus de Photolamus, special pentru tine, artiștii de caricaturi auto vor crea un astfel de complot pentru tine. Alegeți stilul de caricatură și trimiteți-ne fotografia sursă și, foarte curând, noul dvs. desen de caricatură de mașină va fi gata.

ID: 62
Caricaturi de mașini
Caricaturi de mașini
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de mașini" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de mașini" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de mașini" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricaturi de mașini

Comanda online Caricaturi de mașini

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 1
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
118HK$

Cum să creezi o caricatură perfectă a mașinii?


Fiecare caricatură a unei mașini are două tipuri de personaje principale - o persoană și mașina în sine. Personajul principal și mașina sunt înfățișate cu un fel de „deformare comică”. Prin urmare, nu fi surprins dacă forma mașinii tale va arăta diferit decât în realitate. O caricatură este un tip de desen animat, așa că ironia, hiperbola și „ridiculizarea formelor” sunt folosite pe deplin în astfel de imagini. O mașină mare poate deveni greoaie. Mașinile mici devin mai mici pe fundalul unei imagini mărite a capului personajului principal. Toate acestea ajută la crearea unui complot comic și la râsul de lucrurile obișnuite.

De asemenea, nu uitați de fundal. În astfel de desene animate, mașina și personajul principal nu zboară aproape niciodată în spațiu. Dacă fotografia originală are deja un fundal interesant, artistul o poate folosi pentru caricatură. De asemenea, puteți cere să schimbați singur fundalul. Puteți să-l faceți mai nerealist și mai fantastic și să adăugați elemente amuzante. Schimbarea fundalului ajută la crearea unor compoziții contrastante mai comice, ceea ce face imaginile caricaturii mașinii mult mai bogate.

Unde pot folosi caricatura mașinii?


Desenele cu caricaturi de mașini pot fi publicate pe un site web personal, pe paginile de socializare și pot fi tipărite pentru a fi plasate într-un cadru sau pe un perete. Toate modalitățile enumerate de caricatură a mașinilor ne informează că astfel de imagini sunt o idee grozavă de cadou. Prietenului tău îi place să-și demonstreze în mod viu dragostea pentru mașini? Puteți arăta că toată lumea a observat această dragoste. Oferă unui prieten o caricatură de mașină și lasă colecția lui de poze cu mașini să devină mai bogată pentru o altă imagine. Probabil că nu sunt atât de multe imagini comice în galeria lui. Veți putea adăuga varietate galeriei sale și veți putea face un cadou de succes. Cadoul tău va deveni un genial al colecției sale capabil să strălucească cu lumina sa specială a umorului și forma unică.

Ești gata să transformi ordinalitatea într-o formă de artă? Pentru a comanda caricaturi auto în Photolamus, trebuie să selectați fotografia sursă și să o atașați la formularul de comandă. De asemenea, ne puteți spune dorințele și ideile de scenarii de comedie. Ce fel de caricatură ți-ar plăcea să vezi în viitor? Ce schimbări ați dori să vedeți? Mulți clienți au încredere deplină în gustul și priceperea artiștilor noștri și nu atașează la comandă o listă de cerințe. Și nu sunt dezamăgiți, pentru că experții noștri vă vor putea surprinde întotdeauna! De abia așteptați să aflați cum va arăta caricatura mașinii dvs.? Trimite-ne fotografia ta cu mașina și vom începe să lucrăm la crearea unei imagini comice.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.