Caricaturi de pisici

Pisicile joacă un rol esențial în viața multora dintre noi. Ele oferă căldură și emoții pozitive. Și toate aceste emoții pot fi surprinse cu ajutorul unei caricaturi de pisici strălucitoare și vesele. Toți cei care au un animal de companie pufos acasă vă vor spune câte cazuri amuzante și comice sunt legate de pisica lui. Desigur, pisicile sunt unul dintre cele mai comice animale! Această caracteristică a animalelor poate fi folosită pentru a crea o caricatură. Photolamus știe să lucreze cu imagini de animale. Artiștii noștri profesioniști te vor ajuta să creezi o caricatură de pisică pentru tine sau ca un cadou. Vom crea un portret al unui animal sau chiar o întreagă compoziție cu un complot. Ai o poză amuzantă cu pisica ta? Îl vom transforma în imagini amuzante de caricatură de pisici care vă oferă întotdeauna o stare de spirit grozavă!

ID: 59
Caricaturi de pisici
Caricaturi de pisici
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de pisici" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de pisici" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de pisici" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricaturi de pisici

Comanda online Caricaturi de pisici

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Pisicile se nasc pentru a deveni personaje caricaturale!


Niciun animal din lume nu are atât de multe fotografii cât au pisicile. Sunt grațioși și capabili să pozeze și să creeze imagini inspiraționale. Ei știu să intre în circumstanțe extraordinare și ne uimesc constant cu gândirea lor. Pisicile ne fac viața mai strălucitoare și mai bogată. Ele sunt întotdeauna asociate cu emoții plăcute pe care le poți folosi pentru a crea caricatura pisicilor. Un alt aspect care confirmă faptul că pisicile sunt făcute pentru caricaturi este că acestui tip de animal îi place să demonstreze o gamă aproape umană de emoții. Ei știu să fie surprinși, fericiți, nemulțumiți și să se distreze - înțelegem întotdeauna ce este în inimile lor. Emoționalitatea pisicilor este un material excelent pentru un artist care realizează caricaturi. La urma urmei, artistul va hiperboliza fiecare emoție de pe fața pisicii pentru a crea o poveste amuzantă!

Și totuși, pisicile au o stăpânire excelentă a limbajului corpului. Această caracteristică va fi utilizată în mod activ la crearea unui complot de desene comice. Poate vrei să comanzi un desen animat digitalizat obișnuit cu pisica ta? În astfel de tipuri de imagini, nu ne concentrăm pe comicitatea imaginii. Toate eforturile sunt îndreptate spre crearea unei viziuni estetice. Un exemplu de astfel de imagini este prezentat pe scară largă pe această pagină a site-ului Photolamus.

Pentru a sublinia grația animalului tău pufos, folosim o paletă bogată de culori strălucitoare. Imaginea nu pare realistă intenționat. Creăm o versiune în stil de desene animate a pisicii tale, în care culoarea obișnuită devine îmbunătățită și adâncime suplimentară. Toate acestea și multe alte tehnici artistice ne ajută să realizăm caricaturi fermecătoare, pe care mulți clienți le folosesc apoi pentru tipărirea în format mare. Și cel mai bun fapt despre tehnica noastră de desen este că folosim în mod intenționat culori și contururi care vor arăta grozav pentru imprimare. Așa obținem imagini atât de cool cu pisici aproape de respirație!

O caricatură elegantă a unei pisici este un cadou excelent pentru un adevărat iubitor de animale. Aruncă o privire la lucrările prezentate în galeria noastră. Animalul tău de companie poate fi desenat și într-un gen digital modern. Puteți comanda un portret al unui animal de companie și imaginea dvs. generală. Pentru aceasta poate fi folosită orice fotografie originală. De asemenea, puteți avea încredere în gustul și imaginația artistului nostru de caricaturi de pisici, care va folosi fotografia originală ca referință pentru a crea o compoziție nouă și cu un complot complet nou. Lumea caricaturii este locul unde pot surprinde emoții! Photolamus vă oferă cea mai bună posibilitate de a păstra acele emoții care merită să dureze pentru totdeauna.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 14945

These caricatures are great! I received them in a timely manner, and I feel like the artist really captured my cats' characteristics perfectly. Very excited to use these for some of our wedding signs!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)