Caricaturi de Ziua Tatălui

Ziua Tatălui este sărbătorită în fiecare a treia duminică a lunii iunie. Ziua Tatălui este o sărbătoare pentru a onora tații și bărbații din viața noastră. Surprinde-ți tatăl cu un cadou drăguț, original și unic. Comanda azi si cumpara o caricatura la un pret mic. Pentru a comanda o astfel de capodoperă, încărcați fotografiile dvs. și spuneți-ne cerințele dvs. în secțiunea de mai jos.

ID: 5
Caricaturi de Ziua Tatălui
Caricaturi de Ziua Tatălui
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi de Ziua Tatălui" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi de Ziua Tatălui" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi de Ziua Tatălui" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricaturi de Ziua Tatălui

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Spiritul de comedie este o modalitate excelentă de a-i relaxa pe ceilalți, deoarece pari mai abordabil. Investigațiile au dovedit că simțul umorului poate îmbunătăți sănătatea mentală și fizică și poate crește atractivitatea.

Iată de ce ar trebui să optezi pentru o caricatură de Ziua Tatălui.

Imaginează-ți cum va reacționa când își va vedea fața redată amuzant. Într-adevăr, un zâmbet va apărea pe buze. Astfel de amintiri sunt de lungă durată. Echipa noastră vă poate ajuta să aveți o experiență atât de frumoasă.

Poate că a fost mereu curios cum va arăta într-o caricatură, dar avea nevoie de ocazia să comande o astfel de bijuterie. Cu siguranță îl va surprinde foarte mult! Vom adăuga la tablou expresia Ziua tatălui fericită.

Caricaturile de ziua tatălui pot exprima, de asemenea, emoție, sensibilitate și dragoste. Poate fi un simbol al recunoștinței și al respectului. Puteți explora galeria lucrărilor noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse formate, desen, colorat și stiluri digitale! Toate posibilitățile de printare sunt selectate la finalizare.

Caricatura bună va fi pe placul tuturor.

Oamenii au fost mereu curioși despre cum ar arăta într-un desen animat. În comparație cu o fotografie simplă, o caricatură poate fi mult mai captivantă, mai colorată și mai comică. O caricatură nu poate lăsa indiferent pe oricine o trece cu vederea. Acest aspect este un indicator excelent că poate fi un cadou grozav.

În ultima vreme, tot mai mulți oameni au ales caricaturile drept daruri pentru că, din start, o caricatură presupune transmiterea de emoții pozitive. Il poti folosi la birou ca decor sau chiar acasa printre miile de portrete expuse pe perete.

Atunci când comandați o caricatură, puteți lua în considerare nivelul de exagerare, hobby-urile tatălui sau ceva care îl reprezintă.

Fie că îi place să pescuiască, să vâneze, să joace golf, sau orice altă activitate preferată în timpul liber îl definește, echipa Photolamus va ține cont de fiecare detaliu și le va juca într-o operă de artă superbă. Vom crea desenul conform condițiilor descrise. Fiecare idee și nevoie descrisă va fi luată în considerare și implementată în desenul dvs. personalizat.

Când discutați despre ziua tatălui, ar trebui să luați în considerare simțul umorului tatălui dvs. Pentru aceasta, ar trebui să specificați intensitatea exagerării atunci când comandați.

Nu ezita să comanzi o caricatură de Ziua Tatălui Fericită/Caricatura Ziua Tatălui Fericită care te va prețui pentru totdeauna!

Clienții mulțumiți și recenziile uimitoare ale caricaturii ne încurajează.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 10325

This drawing was spot on!! I am so happy with it. I’ll be ordering another one right now!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)