Caricaturi din fotografii

Vrei să adaugi o notă de capriciu și râs în viața ta? Nu mai căuta! Cu incredibilele noastre caricaturi personalizate, fotografiile tale obișnuite vor fi transformate în opere de artă extraordinare care surprind esența personalității tale într-un mod distractiv și vesel. Imaginați-vă că vă surprindeți pe cei dragi cu un cadou care iese cu adevărat în evidență - o caricatură care le prezintă trăsăturile unice cu o întorsătură jucăușă! Echipa noastră talentată de artiști profesioniști este specializată în crearea de caricaturi personalizate care vor aduce zâmbete, chicoteli și amintiri de prețuit toată viața.

ID: 29
Caricaturi din fotografii
Caricaturi din fotografii
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi din fotografii" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi din fotografii" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi din fotografii" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Selectați stilul pentru Caricaturi din fotografii

Comanda online Caricaturi din fotografii

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Te gândești să transformi o fotografie într-o caricatură?

Folosind o caricatură bună, vei pregăti cadoul perfect pentru un prieten. Cadourile, cum ar fi caricaturile foto, sunt, de obicei, aproape întotdeauna o opțiune câștig-câștig--veți atinge inimile și veți face cadouul dvs. de neuitat cu el! Serviciul nostru pentru realizarea de caricaturi din fotografii online este foarte convenabil și rapid. Alege o fotografie pentru a crea o caricatură și artiștii noștri profesioniști își vor face magia!

Cum să-ți transformi fotografia într-o caricatură?

Pur și simplu încărcați fotografia dvs. pe Photolamus.com și vom face magia. O caricatură din fotografie este cu adevărat o formă de artă independentă! Tu și prietenii tăi trebuie să contribui la acest tip de expresie vizuală. Acest lucru poate fi realizat dacă vă portretizați ca protagonist în caricatura autoportret. Este distractiv, emoționant și vă va oferi un val de emoții! Nu este vorba doar despre perspectiva de a avea o altă poză cu tine. La urma urmei, fiecare caricatură are povestea sau povestea ei în spate. Fiecare spune un aspect emoțional diferit prin trăsături exagerate și nuanțe strălucitoare. Comandarea unei caricaturi de la Photolamus vine cu atât de mult potențial de a crea ceva memorabil pentru tine sau pentru oricine altcineva care prețuiește suficient de mult individualitatea pentru a le comanda!

De ce avem cu toții nevoie de un râs bun din când în când din fotografia caricaturii?

Toți oamenii iubesc umorul. Astfel de imagini servesc drept reprezentarea perfectă a sinelui. Puteți partaja aceste fotografii pe platformele de social media și le puteți stoca în casa dvs. - dar nu vă limitați doar la aceste două opțiuni! Nu toată lumea înțelege importanța de a te vedea într-o caricatură dintr-o fotografie, cu toate acestea, ei oferă o înțelegere a cine ai putea fi dacă i s-ar oferi o oarecare libertate de comedie. Ne este dor de această lume, așa că în fiecare zi trebuie să găsim modalități de a o recrea; prin caricaturi personalizate, suntem capabili să facem puntea dintre realitate și imaginație. Astfel oamenii pot trăi o viață mai puțin obișnuită - pentru că cine nu își dorește asta?

Caricaturile foto fac cadouri grozave!

Vrei să oferi cuiva un cadou unic și memorabil? Cumpărați-le o caricatură sau obțineți un desen cu caricatura dvs.! Puteți face orice fotografie veche a lor, iar artiștii noștri talentați o vor modifica astfel încât persoana din fotografie să pară stilizată și amuzantă. Un astfel de cadou nu reușește să impresioneze pentru că caricaturile evocă atât umor, cât și emoție. O caricatură adevărată nu este doar o reprezentare a altuia de către un artist; în schimb, surprinde momente de adevăr în timp ce lasă pe toată lumea să-și vadă subiectul în starea sa cea mai vulnerabilă (uneori chiar devine animat). Atâta timp cât sunt râsete implicate, atunci acest tip de artă a reușit. Când oamenii se uită la aceste imagini, li se amintește adesea cât de frumoasă este viața cu adevărat atunci când încetați să vă uitați la calitățile ei de suprafață pentru o dată - de exemplu cât de minunate sunt cu adevărat ființele umane când ne lăsăm uneori vulnerabili.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15065

Thank you so much for the drawings...you exceeded my expectations - right down to the color of the shirt...Purple is my favorite color in a dress shirt...Sincerely Brian Kaplan, M.Photog., Cr-AFP


Photolamus client reviews ID: 14270

Hello! I love the drawing!! It is exactly from the notes I gave! I was wondering if I could give a few modifications for the drawing? Mainly is it possible to make one with the hair pulled back in more of a bun? Also could the cheeks be brought in a little bit to slim the face down a tad? And finally, can we close the gap in at the bottom of the beard to make it more straight across/slightly pointed at the bottom? Sorry for multiple notes, just want to make sure it is perfect for the Podcast release!


Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!