Caricaturi Hunter

Căutați o caricatură de vânător personalizată pentru un cadou personalizat perfect pentru prietenul, ruda sau colegul dvs. care iubește vânătoarea? Artistul nostru cu experiență va ține cont de oricare dintre dorințele tale și, pe baza fotografiilor tale, va crea un desen frumos care va reflecta pasiunea unei persoane și va arăta grozav pe rețelele de socializare sau chiar va decora un interior de casă. Este întotdeauna captivant să asist la acel moment surprinzător în care cineva îi vede caricatura pentru prima dată.

ID: 16
Caricaturi Hunter
Caricaturi Hunter
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi Hunter" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi Hunter" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi Hunter" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricaturi Hunter

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Încarcă fotografiile tale ideale și obține un desen excelent cu cineva care ține în mână un pistol de vânătoare Caricatură cu o notă creativă și unică, cadourile originale personalizate pentru orice ocazie. Veți obține lucrări de artă digitale frumoase și unice, desenate manual, pictate din fotografiile dvs. de artiști talentați. Designerii noștri știu să detecteze trăsături și momente cu aptitudini comice considerabile. Clienții mulțumiți sunt prioritatea noastră în această sarcină; prin urmare, vom face întotdeauna tot posibilul pentru a face clienții noștri fericiți.

Surprinde-ți vânătorul

Vânătoarea a fost una dintre principalele metode folosite pentru obținerea hranei timp de mii de ani înainte de crearea agriculturii. Diferite tipuri de acest sport sunt populare în diferite părți ale lumii, iar acest lucru poate fi bun, împiedicând populațiile de animale să devină prea mari. Un fapt amuzant este că este posibil să fi fost implicat în stabilirea primelor roluri de gen – oamenii care iubesc vânătoarea le place să petreacă cât mai mult timp în aer liber. Nu este nimic mai bun decât să petreci puțin timp liniștit cu mama natură.

Caricatură Hunter pentru un cadou perfect

Prietenul, ruda sau colegul tău îi place vânătoarea? Indiferent de momentele pe care le sărbătorești, avem cele mai bune chei pentru soluțiile tale!

Un desen de caricatură personalizată dintr-o fotografie este cea mai bună idee de cadou! Subliniază hobby-ul preferat și câștigă cele mai pozitive emoții. Surprinde-te sau mulțumește-ți rudei, prietenului sau colegului pentru orice ocazie. Le putem desena și înfățișa acest sentiment frumos într-un poster grozav pe peretele tău. Caricaturile au fost definite ca „portrete cu volumul ridicat”. Oamenii pot nega aspectul lor, cu o idee radical diferită despre greutatea lor, de exemplu. Cu toate acestea, ei manifestă curiozitate cu privire la modul în care ar arăta în astfel de lucrări de artă.

Reproducem desene de caricatură într-un stil complet diferit. Poate fi grafic, simplu sau poate avea mai multe detalii și nuanțe suplimentare. Nivelul de detaliu al caricaturii îl alegi singur.

Puteți considera portretele de desene animate drept premii pentru angajați, cadouri de plecare sau de pensionare și cadouri la modă pentru clienți corporativi care pot fi ca o stilizare a unei lovituri de pensulă, o lovitură de creion sau chiar o tehnică de creion digital.

Concepem noi produse creative zilnic cu echipa noastră de design profesionist și dezvoltăm noi idei pentru dvs.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.