Caricaturi sportive

Obțineți un desen de caricatură sportivă din fotografii în orice stil doriți. Alegeți sportul care vă place: Jogging, Baseball, Golf, Rugby, Tenis sau chiar scufundări Artiștii Photolamus vor crea o piesă de artă fabuloasă. Caricaturile noastre sportive sunt realizate cu experiență de artiști pricepuți care scot în evidență tot ce este mai bun din personalitatea și stilul fiecărui atlet. Aceste caricaturi surprind ceea ce îi face pe acești sportivi unici și iubiți de fanii din întreaga lume. Caricaturile sportive sunt, de asemenea, cadouri grozave pentru fanii sportului de toate vârstele. Fie că sunteți în căutarea unui cadou unic de ziua de naștere sau a unui mod special de a comemora un mare meci sau o victorie în campionat, Caricaturile noastre sportive vor fi cu siguranță un succes. Numeroase versiuni tipărite ale desenului sunt disponibile la cerere. Opțiunile de imprimare pot fi selectate la a doua etapă a comenzii.

ID: 11
Caricaturi sportive
Caricaturi sportive
Timp de desen

În medie, desenele "Caricaturi sportive" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Caricaturi sportive" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Caricaturi sportive" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Caricaturi sportive

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Dezlănțuiți-vă fanul interior al sportului cu caricaturile noastre sportive - concepute cu experiență, unice și distractive!

Fie că ești un pasionat de sport sau te bucuri de un râs bun, caricaturile sportive oferă o modalitate unică și memorabilă de a te conecta cu vedetele tale preferate ale sportului și cu lumea sportului. Abilitatea și creativitatea care implică crearea acestor lucrări de artă unice și distractive le fac cu adevărat speciale. Deci, de ce să aruncați o privire în jur și să vedeți ce puteți găsi? Cine știe, s-ar putea să găsești o caricatură sportivă pe care o iubești!

Frumusețea caricaturilor sportive este că pot fi personalizate pentru a se potrivi oricărei preferințe sau dispoziții. Indiferent dacă doriți ceva amuzant, vesel, sarcastic, nervos sau sever și contemplativ, artiștii noștri pricepuți vă pot aduce viziunea la viață. Veți lucra unul la unul cu artistul pentru a crea un design unic care să reflecte stilul și personalitatea dvs. Suntem bucuroși să răspundem solicitărilor de dimensionare personalizate pentru a ne asigura că caricatura dvs. sportivă se potrivește perfect spațiului dvs. Cu ajutorul nostru, poți să-ți arăți dragostea pentru sport în mod frumos și memorabil și să creezi o piesă de artă unică pe care o vei prețui în anii următori.

O caricatură sportivă este o lucrare de artă versatilă și unică, care poate fi afișată în diferite setări.

Fie că doriți să vă arătați dragostea pentru sport pe rețelele sociale, să vă decorați casa sau biroul cu o piesă de artă distractivă și memorabilă sau să adăugați o expoziție nouă și neobișnuită la colecția dvs. de portrete, o caricatură sportivă este alegerea perfectă.

Caricaturile noastre sportive sunt concepute pentru a fi izbitoare din punct de vedere vizual și atrage atenția, făcându-le perfecte pentru distribuirea pe rețelele de socializare precum Twitter, Facebook și Instagram. Și dacă doriți să afișați caricatura dvs. sportivă în casă sau la birou, vă oferim o gamă de opțiuni de încadrare pentru a vă ajuta să vă reprezentați opera de artă în cel mai plăcut mod posibil.

În cele din urmă, dacă ești un colecționar de portrete și alte opere de artă, o caricatură sportivă poate fi un plus distractiv și neobișnuit la colecția ta. Artiștii noștri calificați pot lucra cu tine pentru a crea un design personalizat care să completeze colecția ta existentă și să reflecte stilul și gustul tău.

Deci, fie că sunteți în căutarea unui mod distractiv și vesel de a sărbători dragostea pentru sport sau a unei piese de artă unică și memorabilă pe care să o adăugați la colecția dvs., o caricatură sportivă este o alternativă perfectă!

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.