Cartoon Animal de companie

Alternativa amuzantă și accesibilă pentru portretul animalelor de companie! Comandă unuia dintre artiștii noștri experimentați să deseneze portretul animalului tău din fotografiile încărcate în stil colorat. Artiștii noștri talentați pentru animale de companie sunt experți în portrete de câini, portrete de pisici, desene de cai etc

ID: 54
Cartoon Animal de companie
Cartoon Animal de companie
Timp de desen

În medie, desenele "Cartoon Animal de companie" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Cartoon Animal de companie" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Cartoon Animal de companie" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Cartoon Animal de companie

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 0
  • Numar de animale: 1
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Optează pentru o caricatură minunată, cu o notă creativă și unică. Caricaturile pentru animale de companie sunt cadouri personalizate pentru orice ocazie. Desenul poate părea amuzant, sarcastic sau sever; totul depinde de tine. La cerere, putem desena orice idee de design în orice dimensiune personalizată. Poate fi un cadou special pentru orice proprietar de animale de companie - astfel, îi vei oferi unui prieten o dispoziție excelentă și îi vei completa colecția de portrete cu o expoziție nouă, neobișnuită.

Desen animat personalizat pentru animale de companie


Acest model va arăta grozav într-o casă sau va fi un decor grozav ca tapet. Încarcă-ți fotografiile și descrie-ți dorințele pentru desenul de mai jos.

Obțineți portrete de desene animate personalizate de înaltă calitate create pentru a vă celebra amintirile prețioase. Un astfel de desen de artă este o modalitate fabuloasă pentru cumpărători de a-și permite artă fantastică în mod rezonabil. Satisfacția consumatorului este supremația noastră în acest sens; prin urmare, fără excepție, vom face tot posibilul pentru a ne bucura clienții.

Un cadou perfect pentru diferite ocazii

Puteți onora viața animalului dvs. iubit cu desene frumoase, caricaturi, portrete și decoruri de perete. Echipa Photolamus știe că caricaturile sunt o modalitate excelentă de a aduce din nou zâmbetul animalului tău acasă. Un portret memorial al animalului de companie desenat de mână este una dintre cele mai bune modalități de a prețui și a comemora orice animal de companie.

Pet Cartoon Portrait va păstra amintirea iubitului tău prieten.

O caricatură în stil pentru animale de companie în acuarelă vă poate surprinde membrul familiei cu acest desen amuzant în onoarea sărbătorilor de Crăciun. Gândiți-vă la distracția pe care o pictură în acuarelă pentru animale de companie i-ar aduce proprietarului unui animal iubit! Un astfel de cadou va adauga o nota amuzanta si colorata serii de Craciun si nu numai.

Puteți explora portofoliul desenelor noastre și puteți selecta ceea ce vi se potrivește cel mai bine din diverse formate, desen, colorat și stiluri digitale! Versiunea digitală a imaginilor poate fi publicată pe rețelele de socializare pentru a împărtăși distracția cu prietenii și însoțitorii. Ulterior, caricatura va fi trimisă pe e-mailul dvs. ca fișier JPG gata de imprimat—alte expedieri la un cost suplimentar: Poster pânză, tricou sau cană; livram si international.

Caricaturile pot fi descrise în stiluri complet diferite: grafice, minimaliste sau au mai multe incluziuni și atribute. Poate fi descris într-o lovitură de pensulă, o lovitură de creion sau chiar o tehnică de creion digital. De asemenea, poți decide singur nivelul de detaliu al caricaturii; totul depinde de tine.

Putem transporta orice idee de design; vom adăuga orice modificări la desenul tău până când vei fi 100% mulțumit de el! Este posibil pentru echipa noastră de artiști caricaturiști profesioniști.

Obțineți un desen minunat de animal de companie cu o notă creativă și unică, cel mai bun cadou personalizat plin de căldură pentru orice ocazie.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.