Cartoon Ochi Mari

Obține un desen animat fantastic cu tine sau prietenii tăi ca o persoană cu ochi uriași adorabili. Desene animate cu ochi mari sunt o artă uşoară şi plină de umor care va topi inima oricui. Personajul va fi înfățișat cu ochi care sunt atrăgătoare și îndrăgător de uriași în comparație cu restul caracteristicilor faciale. Încărcați fotografiile dvs. vizibile și completați formularul de mai jos cu cererile dvs. de desen. Veți obține un fișier JPG de înaltă calitate, inclusiv caricatura pentru imprimare. Alte opțiuni de livrare sunt disponibile contra cost, inclusiv o caricatură digitală pe postere, pânze, tricouri și căni sunt opțiuni de livrare suplimentare disponibile pentru un cost suplimentar. Expediem oriunde!

ID: 259
Cartoon Ochi Mari
Cartoon Ochi Mari
Timp de desen

În medie, desenele "Cartoon Ochi Mari" sunt livrate ca imagini digitale pentru previzualizare în decurs de 5-7 zile. Oferim opțiuni de timp de tragere rapidă pentru comenzile urgente cu livrare în 1-3 zile. Notă: data finală de livrare depinde în mare măsură de numărul total de caractere.

Dimensiunea desenului

Desenele "Cartoon Ochi Mari" sunt livrate ca fișiere JPG de înaltă rezoluție, cu un raport de aspect de 8x10. Puteți imprima desenele pe până la 40" la nivel local sau puteți comanda imprimarea caricaturii la noi. Oferim postere și pânze de diferite dimensiuni. Toate opțiunile de printare sunt selectate la finalizarea comenzii.

Revizii gratuite

Primiți revizuiri gratuite nelimitate pentru "Cartoon Ochi Mari" . Deoarece satisfacția clienților este prioritatea noastră principală, vom adăuga orice modificări la desenul dvs. până când sunteți 100% mulțumit de el! Nu este nimic imposibil pentru echipa noastră profesioniști de artiști caricaturi.

Comanda online Cartoon Ochi Mari

Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Ce colorare ai vrea?

Ce tip de corp este bun pentru tine?

Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.

Ce fundal ti-ar placea?

Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.

Vă rugăm să încărcați fotografiile pentru comanda dvs. de mai jos


Sfaturi foto:
  • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
  • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
  • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com

Cerințele dvs. de desen (opțional)

Cotația comenzii dvs
Desenul tău
  • Tipul corpului: Cap si umeri
  • Fundal: alb
  • Numar de persoane: 1
  • Numar de animale: 0
  • Numar de vehicule: 0
  • Număr de recuzită: 0

Pret desen:
168HK$

Desen animat cu ochi mari: un stil artistic jucăuș și drăguț

O caricatură cu ochi mari care exagerează proporțiile și atractivitatea ochilor poate stimula un sentiment de ardoare și conexiune între observator și subiectul operei de artă, deoarece se afirmă că ochii sunt adesea poarta de acces către suflet. Acest tip de caricatură este o opțiune excelentă pentru un cadou personalizat sau utilizări în alte eforturi creative.

În special pentru femeile care apreciază un stil de artă capricios și plin de umor, o caricatură cu ochi mari poate fi o completare superbă la orice colecție de portrete sau caricaturi. O caricatură cu ochi uriași evidențiază atributele adorabile și atrăgătoare ale subiectului, mai degrabă decât să atragă atenția asupra oricăror caracteristici fizice care pot fi privite ca defecte. Această caricatură poate accentua frumusețea și atractivitatea distinctă a subiectului, dezvăluind în același timp caracterul și originalitatea lor. Multe doamne apreciază această formă de artă în colecția lor, deoarece poate crește stima de sine și încrederea subiectului.

Personalizarea unei caricaturi Big Eyes are multe moduri, inclusiv un animal de companie sau un animal iubit, un anumit loc sau o destinație de vis.

O caricatură Big Eyes te poate ajuta să te evidențiezi din mulțime și să atragi mai multă atenție asupra realității tale online. Puteți folosi una ca fotografie de profil pe rețelele sociale precum Twitter, Facebook sau Instagram sau o puteți încorpora în site-ul sau blogul dvs.

Indiferent dacă aveți nevoie de o caricatură Big Eyes sau de un alt tip de opera de artă, ne angajăm să vă îndeplinim sau să vă depășim așteptările cu munca noastră. De ce să aștepți? Încărcați-vă fotografiile, alegeți preferințele de desen și lăsați-ne să creăm o piesă de artă memorabilă care vă va plăcea.

Recenzii recente:

Photolamus client reviews ID: 15318

Outstanding company and customer service. Responds very quickly and are very accommodating to ensure the product you want is what you get.


Photolamus client reviews ID: 15313

Perfect. Sorry it took so many tries. My daughter loves it.


Photolamus client reviews ID: 15312

As usual, timely and perfect! That's why we keep coming back!!! You've helped us grow!


Photolamus client reviews ID: 15311

Your work is the best! That's why I keep coming back!


Photolamus client reviews ID: 15302

Meine Wünsche wurden super umgesetzt. Ein großes Lob an den Künstler!


Photolamus client reviews ID: 15300

Totally adorable! This really captures the puppy's feisty-ness! Thank you so much. Every time, you've delivered the best caricatures :)


Photolamus client reviews ID: 15299

LOVE, love, love!!! This is the 4th dog I've had you guys do a drawing of and they are all FANTABULOUS!!!


Photolamus client reviews ID: 15293

This looks amazing! Thanks again for all your help; can't wait to get it! :)


Photolamus client reviews ID: 15290

I have had a few request for changes and you have done them so willingly. I am very hapy with the final outcome. Thank you so much. As it is a christmas present I cant wait to see it up on the wall after christmas.