Comanda online caricaturi și portrete din fotografii

Încărcați-vă fotografia și obțineți o caricatură amuzantă sau un portret frumos - desenat manual din fotografia dvs. de artiști profesioniști de caricatură și portrete.

ID: 32767
Comanda online caricaturi și portrete din fotografii
Comanda online caricaturi și portrete din fotografii
Livrare și livrare

Desenul dvs. online va fi livrat prin e-mail ca fișier JPG cu rezoluție de 4000 px. Opțiuni suplimentare de livrare: Desen imprimat pe pânză, Desen imprimat pe hârtie foto și caricatură imprimată pe cană.

Supliment gratuit de teme

Oferim mai multe teme și stiluri pentru desenele dvs. online: romantice, supereroi, nunți, profesii și hobby-uri, filme și multe altele. Toate temele pot fi adăugate absolut gratuit la desenul dvs. de caricatură sau portret.

Revizii nelimitate

Scopul nostru principal este să te facem să te îndrăgostești de frumosul tău desen! Orice modificări solicitate după livrarea finală a caricaturii sau portretului dumneavoastră, vor fi executate cu plăcere. Vom continua să desenăm până când ești 100% fericit!

Ce stil de desen ai vrea?
Ce colorare ai vrea?
Ce exagerare ai vrea pentru desen?
Desen ușor amuzant al tău cu proporții corporale mai mici
Caricatură amuzantă cu trăsături exagerate și corp mic
Desen obișnuit cu proporții naturale ale corpului și ale feței
Ce tip de corp este bun pentru tine?
Tipul Cap și Umeri definește prescurtarea obișnuită, inclusiv umerii. fără a include mâinile.
Tipul de jumătate de corp definește caracterul desenat de la cap până la talie, inclusiv mâinile.
Tipul Full Body definește caracterul desenat de la cap până la picioare.
Ce fundal ti-ar placea?
Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal alb.
Desenul dvs. va fi livrat cu un fundal cu o singură culoare.
Puteți solicita orice fundal personalizat la alegere.
Doriți o anumită temă? (puteți solicita un anumit caracter în caseta de descriere de mai jos
Încarcă fotografiile pentru desen:

Câte personaje ai vrea să desenăm? Notă: Fiecare persoană, animal de companie și vehicul este luat în considerare ca personaj suplimentar.


Sfaturi foto:
 • Selectați fotografiile clare în care fiecare față este clar vizibilă
 • Puteți încărca atât fotografii separate, cât și fotografii de grup
 • Încărcați fotografii prin intermediul programului de încărcare de mai jos sau trimiteți-le la support@photolamus.com
Câte persoane, animale de companie și vehicule doriți să desenați din fotografii

Cerințele dvs. de desen (opțional)
Cotația comenzii dvs
Desenul tău
 • Stilul de desen: Stilul digital
 • Nivel de exagerare: Exagerare redusă
 • Tipul corpului: Cap si umeri
 • Fundal: alb
 • Temă: Fără temă
 • Numar de persoane: 1
 • Numar de animale: 0
 • Numar de vehicule: 0

Pret desen:
168 HK$

Cum să creezi o caricatură online și să alegi stilul?

A comanda și a obține o caricatură excelentă va fi o sarcină ușoară. Alegeți doar Photolamus pentru a cumpăra cea mai bună caricatură online! Încărcați o fotografie pe care doriți să o transformați într-o caricatură sau într-un portret desenat manual, iar artiștii noștri vă vor executa în curând comanda. Acesta este aproape tot ceea ce trebuie să faceți folosind un serviciu online de comandă de caricaturi. Spune-ne cum vezi viitoarea caricatură sau portret.

Photolamus vă va ajuta să vă realizați viziunea și puteți cumpăra o caricatură online în doar câteva clicuri folosind cele mai convenabile sisteme de plată pentru dvs. Comandați un desen de caricatură pentru dvs. sau cadou. Lucrăm foarte repede și vă vom ajuta să aveți întotdeauna timp să faceți cea mai bună surpriză prietenilor, sufletului pereche sau colegilor de serviciu. Vă vom ajuta să vă decorați viața cu desene animate amuzante și portrete fermecătoare!

Vrei să faci un cadou grozav sau să implementezi o idee de lungă durată?

Comunitatea creativă Photolamus vă va ajuta să creați o caricatură unică în funcție de sarcina dvs. creativă. Vă vom ajuta să realizați caricaturi online sau portrete pentru un bărbat, o femeie, un copil, o familie sau un prieten. Vom crea un desen animat bazat pe orice fotografie pe care o încărcați pe site-ul nostru. Nu va fi dificil să comandați caricaturi din fotografie. Doar completați toate câmpurile necesare din formularul de comandă și alegeți metoda de plată pentru a cumpăra caricatura. În câteva zile, caricatura dvs. de pictor vă va trimite un JPEG pentru aprobare și confirmare. De asemenea, puteți comanda un grup de caricaturi sau portrete. Artiștii noștri vor fi întotdeauna bucuroși să facă o caricatură online și să accepte o nouă provocare creativă!

De ce ar trebui să comand o caricatură de la Photolamus?

Crearea unui desen animat necesită îndemânare, muncă asiduă și, bineînțeles, simțul umorului. Fără capacitatea de a observa nuanțe comice în trăsăturile faciale, expresii și imagini, este imposibil să desenezi o caricatură bună. Artiștii serviciului nostru online de desen de caricatură au toate aceste calități, pe care le-au dovedit de-a lungul multor ani de muncă, implementând mii de sarcini creative. Pe lângă performanță și pricepere, artiștii noștri sunt gata să vă mulțumească cu cunoștințele lor cuprinzătoare. Sunt pricepuți în toate stilurile de bază de desen caricaturi. De la imagini monocrome clasice la imagini digitale complexe - aici puteți crea o caricatură în stilul oricărei epoci a dezvoltării acestui gen de artă. Vrei să cumperi caricaturi online în stilul personajului tău preferat de desene animate sau al eroului tău de film? Putem realiza o astfel de sarcină! Poate nu ai o idee anume și vrei doar să știi cum ar arăta o caricatură a portretului tău? Încredințează-ți ideea artiștilor noștri și comandă caricaturi online. Foarte curând, vei vedea un rezultat care nu te va lăsa indiferent!

Comanda online de caricatură vă oferă cele mai bune posibilități de a face un cadou care va fi apreciat. Acest tip de cadou este excelent pentru o zi de naștere sau orice altă sărbătoare. Un astfel de cadou va fi pe placul copiilor și al adulților. La urma urmei, caricatura creează întotdeauna emoții. Se joacă cu pricepere cu imaginile și știe să decoreze ideile familiare cu nuanțe comice. Aceste nuanțe se potrivesc fiecărei persoane. Aceste nuanțe pot decora aproape toate episoadele vieții noastre. Prin urmare, caricatura nu își va pierde niciodată valoarea și relevanța. Vrei să fii sigur de asta? Să încercăm împreună!